După ce a devenit mămică pentru prima oară, Lavinia Pârva a văzut cum e viața ocupată de părinte, așa că, din când în când, se bucură de o mică pauză binemeritată în curtea casei, probabil când micuțul ei și al lui Ștefan Bănică doarme.


Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus recent pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu artistul. Aceasta a născut la o clinică privată, în „secret”, data exactă nefiind știută cu exactitate, iar vestea venirii pe lume a micului Alexandru a ajuns la urechile publicului de abia joi, 16 mai, chiar cântărețul fiind cel care s-a mândrit cu această informație.

lavinia_parva_stefan_banica.jpg

lavinia parva stefan banica
Lavinia și Ștefan, doi părinți fericiți
Foto: arhivă personală

Lavinia Pârva se relaxează la piscină, în curtea casei

În 16 mai, Ștefan Bănică a dat vestea că i s-a născut mezinul, un băiețel care a primit numele Alexandru, ca un tribut adus regretatălui său frate, care a pierit într-un accident de mașină în urmă cu 18 ani. Acum, după ce a devenit mămică pentru prima oară, Lavinia se concentrează pe micuțul ei, dar și pe relaxare, așa cum orice proaspăt părinte mai are nevoie de când în când, dat fiind faptul că micuții necesită atenție 24/7.

lavinia-pirva-curte30.jpg

Curtea vedetei
Foto Instagram

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini, arătând modul în care își petrece timpul în natură, în grădina ei și a soțului ei, care se pare că are câștiguri însemnate din concerte și nu numai, având în vedere luxul „spațului lor verde”.

Cea care sare prima în ochi este, bineînțeles, piscina, care are o formă lunguiață, perfectă pentru înot, așa cum probabil este și recomandat pentru proaspăta mămică, pentru a reuși să scape de kilogramele în plus acumulate pe întreaga perioadă a sarcinii. Alături de ea, în curte, și-a luat poziția de „relaxare” și cățelul familiei, un patruped micuț și adorabil.

lavinia-pirva-curte10.jpg

Proaspăta mămică se relaxează la piscina din curtea casei
Foto Instagram

Micuțul Alexandru este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin. Aceasta din urmă a și făcut cunoștință cu frațiorul ei.

Andreea Marin a mărturisit că Violeta l-a cunoscut deja pe frățiorul vitreg și a fost entuziasmată de această întâlnire. „A fost foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni.

lavinia-pirva-curte20.jpg

Soții au o curte luxoasă
Foto Facebook
 
 
Loading...