Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu reuşesc să o dea la pace, astfel că ei continuă războiul pentru averea cântăreţei care ne-a părăsit în 14 martie 2017. Cornel a contestat decizia instanţei de a le acorda celor doi băieţi o cotă parte din casa pe care o vânduse cu puţin timp înainte să moară artista, mai exact suma de 68.000 de euro.


Ileana Ciuculete nu are parte de linişte nici în mormânt! Cornel Galeş (57 ani) a făcut apel pe 31 ianuarie 2019, întrucât nu vrea să le plătească lui Mugurel şi lui Cristian Sfetcu, băieţii Ilenei Ciuculete din prima căsătorie, o cotă parte din suma obţinută pe vânzarea vilei din zona Turda, în care a locuit ani de zile cu artista.

12_5.jpg

Ei au filmat videoclipul ”Rămas bun, măicuţă dragă”, lângă mormântul Ilenei

Pe lângă aceasta,  văduvul artistei mai trebuie să le achite şi o cotă parte din drepturile de autor ale cântecelor ei, în urma unei decizii dată de instanţa  Judecătoriei Sectorului 1, în 23 noiembrie 2018. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu o sumă foarte mare, de 182.000 de euro, nicidecum cu  91.000 de euro, aşa cum el îi anunţase. În plus, ei  bănuiesc că mama lor ar fi fost forţată, pe patul de spital, de Cornel, să semneze actele de vânzare.

Băieţii au de primit 68.000 de euro

Acum, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să le plătească băieţilor o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete. În urma deciziei judecătorilor, Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

12_7.jpg

Cristian şi Mugurel cântă la petreceri, moştenind talentul mamei lor

Nici el însă nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvine, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au  deschis acţiunea în instanţă, întrucât au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor. Ei au moştenit talentul artistic al părinţilor, Ileana Ciuculete şi Valeriu Sfetcu, astfel că îşi câştigă existenţa tot din spectacole, pe care le susţin la petreceri. După decesul mamei, ei au realizat un videoclip, în Cimitirul din Străuleşti, la piesa ”Rămas bun, măicuţă dragă”: ”Când mi-arunc ochii spre cer, măi/De dor îmi vine să zbier/Văd doar o stea căzătoare/S-a stins o privighetoare”.

Fratele şi mama îi fac parastas cu sarmale, la Craiova

12_frate.jpg

Aurel Ciuculete

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, vrea să-i facă artistei parastas de Ziua Morţilor, pe 2 martie, cu 12 zile înainte să se împlinească 2 ani de când cântăreaţa a părăsit această lume: ”Vreau să-i fac sarmale cu carne, că îi plăceau tare mult. Şi, de aceea, fac parastasul pe 2 martie, înainte să se intre în post, să-i pot împărţi mâncare cu carne, şi nu preparate de post. M-am pregătit din timp. Am cumpărat şi vase, ca să impart. Iniţial, am vrut să vin la Bucureşti, dar era complicat din mai multe motive. Primul, mă operez la picior şi mă voi deplasa mai greu. Plus că şi mămica e în vârstă, iar de când a murit sora mea am luat-o la mine la Craiova. E o mare durere pentru un părinte să-şi îngroape copilul”, ne-a mărturisit fratele Ilenei Ciuculete.

12_mama.jpg

Gigica Ciuculete

Gigica (88 ani) şi-a îngropat fiica chiar de ziua ei, atunci ea prăbuşindu-se de durere lângă sicriul cu trupul neînsufleţit. 

Loading...