Emoții mari pentru Cristian Boureanu (45 de ani)! Judecătorii au decis definitv, astăzi, 3 decembrie, ca fostul deputat să fie scos de sub controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj. Astfel că el își va afla sentința definitivă, fără vreo măsură preventivă.


Magistrații de la Curtea de Apel București au făcut un prim pas în decizia care-l privește pe afaceristul Cristian Boureanu.

L-au scos de sub control judiciar, ceea ce înseamnă că poate părăsi țara oricând dorește, dar nu au stabilit ce pedeapsă va primi.

Cristian Boureanu, condamnat cu suspendare în primă instanță

Cert este că în iunie 2017, Judecătoria sectorului 1 l-a găsit vinovat pe fostul politician de ultraj și l-a condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare.

cristian-boureanu-batie-politist.jpg

Acesta este momentul când Cristian Boureanu se pregătește să-l lovească pe polițist cu genunchiul în zona intimă
Acesta este momentul când Cristian Boureanu se pregătește să-l lovească pe polițist cu genunchiul în zona intimă
Riscul de a ajunge în spatele gratiilor este unul mic și la Instanța Supermă, dar chiar și așa procurorii au cerut 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Cristian Boureanu a explicat din nou în fața judecătorilor cum au decurs lucrurile și a încercat să-i covingă de faptul că tot scandalul a fost pus la cale de polițiști.

Procurorii îl vor pe Cristian Boureanu în spatele gratiilor

Procurorii sunt de altă părere. Aceștia arată în rechizitoriu că ”în 9 iunie 2017, în jurul orei 1.30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Piaţa Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

cristian-boureanu-saltat-de-politisti.jpg

Imediat după incident, Cristian Boureanu a fost săltat de colegii polițistului lovit
Imediat după incident, Cristian Boureanu a fost săltat de colegii polițistului lovit
Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, fostul deputat i-a amenințat pe cei doi poliţişti din echipaj”, mai spun procurorii.

Iubita lui Cristian Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă

În același incident, vedeta a primit un pumn în plină figură și și-a pierdut opt dinți. Ulterior, Boureanu a fost reținut, arestat preventiv timp de două luni și apoi plasat sub control judiciar.

Iubita lui, Laura Dincă, s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

Anchetatorii spun că tânăra de 21 de ani, care se afla cu acesta la momentul incidentului, a fost audiată ca martor în 9 iunie şi în 6 iulie.

O dată a spus una și a doua oară altceva, ceea ce ”a creat o situaţie favorabilă inculpatului".

laura-dinca-iubita-cristian-bouteanu-in-scandalul-cu-politisti.jpg

Laura Dincă, iubita lui Boureanu, a fost martoră la scandal, dar a mințit la audieri
Laura Dincă, iubita lui Boureanu, a fost martoră la scandal, dar a mințit la audieri
loading...
Loading...