Dacă la prima ediție “Uite cine dansează!”, Andreea Marin a dat chix cu rochia aleasă, în a doua gală, fosta "zână a Surprizelor" a schimbat macazul.


Ținuta din prima emisiune i-a pus câteva probleme. Telespectatorii au observat că sânii ei nu au fost deloc flatați de vestimentație, la fel nici gâtul, care formase o cută inestetică.

Gâtul a trădat-o pe Andreea Marin la «Uite cine dansează»! A ales o rochie sexy, dar iată ce a pățit

andreea_marin_in_poiciare.jpg

andreea marin in picioare
Andreea Marin (42 de ani), în juriul „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

Totuși, zona bustului a fost eclipsată de cea a gâtului, care nu a fost deloc complimentată de rochia cu tul pe piept. Gâtul Andreei Marin i-a dat de gol vârsta, mai ales în momentele în care, pasionată să comenteze momentele concurenților, „Zâna” dădea expresiv din cap.

andreea_marin_gusa.jpg

andreea marin gusa
Rochia a făcut-o să pară pe Andreea că are gușă?
foto: captură PRO TV

 

Nu știm dacă rochia a creat iluzia optică de gușă, sau pur și simplu gâtul vedetei și-a pierdut fermitatea. Cert este că alegerea ținutei pentru prima ediție la „Uite cine dansează” nu a fost una prea inspirată pentru Andreea.

gat_andreea_marin.jpg

andreea marin
Ori gâtul vedetei și-a pierdut fermitatea?
foto: captură PRO TV

Zona bustului a fost eclipsată de cea a gâtului, care nu a fost deloc complimentată de rochia cu tul pe piept. Gâtul Andreei Marin i-a dat de gol vârsta, mai ales în momentele în care, pasionată să comenteze momentele concurenților, „Zâna” dădea expresiv din cap.

Părea că are gușă, așa că luni, 13 martie, a făcut ceva pentru a se asigura că acea cută care i-a adus critici nu o va mai deranja. Aceasta a sortat la rochia-sacou un colier cu un trandafir imens.

andreea1.jpg

andreea marin
Andreea Marin- look nou
Foto: captură Pro Tv
Loading...