Florin Busuioc trece prin momente delicate după ce marţi seara a suferit un infarct la Filarmonica Oltenia din Craiova, unde juca în piesa Central Park. În vârstă e 56 de ani, actorul şi prezentatorul rubricii Meteo de la Pro Tv a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraş, unde a fost operat de doi medici tineri de la Clinica de cardiologie Intervenţională din Craiova, care i-au montat un stent la inimă. Soţia Liliana îi este aproape lui Busu în aceste clipe şi se roagă ca el să-şi revină.


Liliana Busuioc este femeia alaturi de care, de ani buni, Florin Busuioc împarte şi bunele si rele, iar acum este unul dintre acele momente în care actorul are nevoie de tot sprijinul celor dragi. Marţi seara, el se afla la Filarmonica Olteniei din Craiova, fiind distribuit în piesa Central Park, când le-a spus colegilor că nu mai poate să respire. A suferit un infarct şi a fost resuscitat de mai multe ori. Liliana, soţia lui Florin Busuioc, a fost anunţată de urgenţă. Cei doi au împreună două fetiţe superbe, Natalie de 15 ani şi Catinca de 8 ani. Despre partenera lui de viaţă, de profesie actriţă, Florin Busuioc mărturisea că este o femeie complicata, ca si povestea lor de iubire.

liliana_busuioc.jpg

Liliana Busuioc şi cele două fetiţe ale actorului, Natalie şi Catinca
Foto: Arhivă personală

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro. 

Liliana, soţia lui Florin Busuioc, se află la Craiova

Florin Busuioc se află în continuare internat la Terapie Intensivă a Clinicii de Cradiologie Intervenţională din Craiova după ce i s-a montat un stent la inimă. Actorul este intubat şi ventilat mecanic, funcţiile vitale fiind verificate atent pe aparate. Soţia Liliana a ajuns de urgenţă la spital, fiind aproape de tatăl copiilor ei. 

Florin Busuioc mare are un fiu mai mare, dintr-o altă căsătorie care îl acuză pe tatăl său că nu l-a recunoscut. Actorul şi prezentatorul TV a spus că fiul său a trecut mai greu peste episodul cu drogurile, dar asta nu explică atacurile acestuia la adresa sa. Într-o emisiune, Busu povestea, cu sinceritatea caracteristică, ce s-a întâmplat cu prima sa căsnicie: „M-am insurat cand eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat şi am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul ăsta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, spunea Florin Busuioc în trecut.

sotie_busuioc.jpg

Liliana Busuioc i-a dăruit două fetiţe superbe vedetei Pro Tv
Foto: Arhivă personală

Cele două fete ale actorului nu îşi cunosc fratele mai mare. "Am avut discuţii foarte foarte cinstite legate de fratele lor. Nu-l cunosc, nu l-au întâlnit încă, dar ştiu despre el, ştiu despre ce e vorba. Nu am ascuns chestia asta. N-a fost niciodată un secret. Şi Catinca, şi Natalie au înţeles, le mai aud cum spun câte unei colege «eu mai am un frate care nu e aici în Bucureşti». E ceva normal, face parte din viaţa mea”, mai spunea Florin Busuioc. 

 

Citeşte şi:

 

Florin Busuioc urăște să i se spună «Domnul Busu»

Busu, proiect nou în tv! Ce emisiune va prezenta şi unde

 

 

 

 

 

Loading...