Artiştii noştri se întrec, pe Internet, în fotografii de familie, din care zâmbesc alături de moştenitorii lor. Click! vă prezintă aceste poze, care au înduioşat o ţară întreagă.


Solista Dana Nălbaru (41 de ani) şi Dragoş Bucur (40 de ani), prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie” (PRO TV), s-au distrat de minune, de Crăciun, dovadă stând şi fotografia de lângă brad, alături de Sofia (10 de ani), de Kadri (2 ani), dar şi de micuţa pe care au adus-o în casa lor, şi pe care o îndrăgesc ca pe copiii lor biologici.

8_foto-1-3-col.jpg

Mihai şi Laura Gruia, cu Ana ( doi ani şi jumătate) şi Natalia ( 5 ani)

”Multă pace în suflete şi veselie în case”, a scris Dana, pe Facebook.  Dar şi Mihai Gruia (35 de ani), ex-Akcent, şi soţia lui, Laura, şi-au încântat fanii cu poza cu fetele lor, Natalia (5 ani) şi Ana, în vârstă de 2 ani şi jumătate, pe care le răsfaţă ca pe prinţese: ”Mie îmi spuneau Mowgly, când eram mic, iar Natalia era poreclită tot aşa. Când am auzit asta mi s-a făcut pielea de găină şi am simţit că este a noastră”, a povestit solistul, pentru PRO TV.

8_foto-3-2-col.jpg

Elena Cârstea a petrecut Crăciunul în America, alături de Adriana (18 ani) şi de Sanda (20 de ani)

 

Însă prima vedetă care a avut curajul să înfieze este Elena Cârstea (55 de ani). Ea este tare mândră de Sanda (20 de ani), dar şi de Adriana (18 ani), alături de care locuieşte, de zece ani, în Florida. Ele şi-au făcut un selfie, de Crăciun, alături de Glenn, soţul Elenei.

 

Şi Teo Trandafir  (49 de ani) se simte o mamă împlinită, iar pe 25 decembrie le-a dăruit admiratorilor o înregistrare, în care vorbeşte cu fiica ea adoptată, sau ”adorată”, cum frumos spune vedeta Kanal D, despre Maia (13 ani). Cât îl priveşte pe Horia Brenciu (45 de ani), el are acum casa plină de copii:  trei fete, dar şi un băieţel, Toma, adoptat în urmă cu trei ani: ”Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat solistul. Toată lauda o merită şi fostul mare fotbalist Iosif Rotariu (55 de ani) şi soţia lui, Dana, care s-au străduit să le facă Sărbători de vis celor doi copii de care au grijă ca de ochii din cap, Kassandra (12 ani), diagnosticată cu osteomielită, şi Cristian (14 ani), bolnav diabet.

 
 
Loading...