Liviu Guță a fost invitat să cânte la un eveniment privat. La un moment dat, manelistul s-a oprit din cântat și i-a rugat pe petrecăreți să țină un moment de reculegere în memoria Denisei.


„Nu e un moment prielnic ca să facem chestia asta, dar având în vedere că și eu sunt solist, și am 21 de ani de carieră, vreau să ținem 10 secunde un moment de reculegere.” Mesenii s-au conformat imediat, aplaudând la final. 

”Mereu, oriunde, peste tot unde voi cânta îți voi ține un moment de reculegere pentru tine, colega mea Denisa Răducu! Aplauzele sunt pentru tine!”, a scris Liviu Guță pe contul său de socializare.

Printre miile de mesaje de condoleanţe care au curs de duminică dimineaţă încoce pe Internet a apărut şi o convorbire telefonică cu Denisa Răducu, înainte ca tânăra să moară. Înregistrarea a fost făcută de Liviu Guţă şi publicată pe pagina lui de Facebook. Gestul artistului nu a fost însă deloc pe placul fanilor artistei, care cu vocea stinsă explica faptul că este foarte obosită şi se află la tratament.

 
 
Loading...