Au început examenele şi copiii vedetelor au intrat în focurile lor. Este şi cazul Rebeccăi, fiica  gazdei emisiunii ”Gospodar fără pereche” (PRO TV), Anamaria Prodan, care a terminat liceul în SUA şi a sărbătorit alături de mama ei terminarea şcolii.


Impresara şi viitoarea vedetă PRO TV tocmai s-a întors săptămâna trecută din America, unde i-a fost alături fiicei sale, Rebecca. Aceasta a absolvit liceul în New York.

”Am stat numai patru zile. Însă au fost câteva zile pline de emoţie, pentru că fiica mea Rebecca a absolvit liceul la EF Academy în New York. A fost tipul de ceremonie care ne e tuturor cunoscut din filmele americane, însă de data asta nu am trăit ca un telespectator, ci ca o mamă topită de emoţii şi, în acelaşi timp, incredibil de mândră de Rebecca. Am sărbătorit în stil american, împreună cu familiile prietenilor ei, la un restaurant, unde am mâncat burgeri şi fripturi delicioase!”, ne-a spus vedeta. 

Cât despre planurile pentru viitor, Anamaria ne-a mai spus că ”Rebecca a fost acceptată la New School of Parsons, una dintre cele mai prestigioase şcoli la nivel internaţional. E foarte ambiţioasă, asta şi-a dorit de foarte mult timp şi a reuşit! Îşi doreşte o carieră în design, dar în momentul de faţă se concentrează să dobândească experienţă şi să studieze cât se poate de mult, nu neapărat să devină ea însăşi designer. Ia totul pas cu pas, cu ambiţie să facă totul cât mai bine! Mă bucur că fiecare dintre copiii mei are o doză de ambiţie şi putere de a-şi urmări visurile incredibile”, ne-a mai spus noua vedetă PRO TV. 

Fiul Ancăi Ţurcaşiu, la Poli

Chiar dacă Radu este bine pregătit pentru materiile de profil,  Anca Ţurcaşiu este nerăbdătoare să treacă examenul de Bac, iar fiul ei să obţină rezultate bune. 

”Radu a făcut Mate-fizică, la Colegiul Gheorghe Lazăr. A făcut meditaţii la materiile la care va da examen. Lui nu îi este teamă, este un băiat foarte calculat. Chiar şi-a făcut programul astfel încât să aibă timp să se şi distreze. Se pregăteşe pentru Politehnică, Facultatea de Inginerie Aerospaţială”, ne-a spus Anca Ţurcaşiu. 

După Eurovision, în examene

”Tocmai am absolvit Colegiul Naţional Iulia Haşdeu şi am două variante pentru facultate: limbi străine sau teatru. Dacă e să mă iau după creier, m-aş duce la Facultatea de Litere, dacă e să mă iau după inimă, m-aş duce la cea de Teatru. Ultima oară când m-am luat după inimă nu a ieşit prea bine”, ne-a povestit Ilinca Băcilă, tânăra de 18 ani care ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision, alături de Alex Florea. 

Carmen Minune, emoţii mari

A luat Capacitatea la mustaţă, Matematica dându-i bătăi de cap în urmă cu patru ani, iar acum se pregăteşte pentru Bacalaureat. Absolventă a Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti, Carmen, fata cea mare a manelistului Minune, nu are emoţii pentru examenul de maturitate. E pasionată de muzică, merge la concerte, lansează piese şi are timp şi pentru iubitul ei, regizorul Bogdan Daragiu. În schimb, Adi Minune va avea emoţii la dublu: pentru Carmen, dar şi pentru mezina Adriana, căci aceasta va susţine Evaluarea naţională. 

Fata lui Cabral dă Evaluarea

Inoke, fiica lui Cabral (39 de ani) din prima căsnicie cu Luana Ibacka, se pregăteşte să intre la liceu. Însă nu la unul oarecare, ci de elită, mai precis la Colegiul Lazăr. 

”Ea învaţă acum pentru Evaluarea naţională. Nu sunt cel mai popular tată din cartier, în perioada aceasta, pentru că sunt un tată cam sever, deloc pe gustul unei adolescente. Inoke vrea la Liceul Lazăr, însă depinde de rezultatul pe care îl obţine. A făcut foarte puţin meditaţii la Mate şi la Română, însă nu are emoţii. Dar tati are pentru ea”, ne-a spus Cabral. 

Bibi intră la liceu

Puştoaica fenomen a muzicii dance româneşti, care cântă sub numele de Bibi, Bianca Lixandru, a terminat clasa a VIII-a la Colegiul Economic ”Costin C. Chiriţescu” cu media 10. 

Tânăra va urma Liceul de muzică George Enescu şi a dat deja probele de aptitudini pentru canto, jazz şi muzică uşoară. Probele de Bac sunt programate din 6 iunie, până la 30 iunie.  Rezultatele vor fi afişate în 5 iulie. Evaluarea naţională are programate probe în perioada 19 - 22 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în 30 iunie.

 
 
Loading...