Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană este, la 29 de ani, un bărbat însurat. Ieri a îmbrăcat costumul de ginere şi s-a căsătorit religios cu iubita sa, Corina (28 de ani). Toate privirile au fost îndreptate, însă, spre mireasă, care a strălucit la propriu într-o rochie ce valorează 27.000 de euro.


Anul acesta a fost plin de evenimente fericite în familia Prigoană. După ce, în primăvară, Silviu (52 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, Mihaela (37 de ani), fiul cel mare i-a urmat exemplul în vară. Honorius Prigoană şi Corina s-au căsătorit civil tocmai la Chicago, după o relaţie de nouă ani. Ieri, cei doi au trecut prin noi emoţii, de această dată în Bucureşti, unde a avut loc cununia religioasă şi nunta. Evenimentul a fost marcat cu tot fastul. Mireasa a îmbrăcat o rochie superbă, de prinţesă, lucrată manual cu inserţii preţioase, ce valorează nu mai puţin de 27.000 de euro. Nu a lăsat pe nimeni să o vadă, nici chiar pe viitorul soţ. Asta până ieri, când toţi aşteptau cu sufletul la gură să admire „minunăţia”. Şi asta nu e tot. Pantofii, bijuteriile şi alte accesorii ale miresei au mai costat alte 10.000 de euro. Dar a meritat, căci nora lui Silviu Prigoană a fost de departe una dintre cele mai frumoase mirese din showbiz.

2-3-6.-2col-bp9h4878.jpg

Silviu Prigoană a venit cu soţia şi cei doi copii

 

La biserică nu au participat mai mult de 50 de persoane, toţi invitaţi pe sprânceană. Naşă a fost Elena Udrea, care a fost „pata de culoare” în rochia ei roz, vaporoasă, umflată de vânt. 

2-3-2.-4col-bp9h4593.jpg

Mireasa a fost adusă la biserică de naşa Udrea

 

Silviu Prigoană a venit cu proaspăta soţie şi cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu, iar Silvius Prigoană, fratele lui Honorius, şi iubita sa au fost cavaler, respectiv  domnişoară de onoare. 

Cum s-a îmbrăcat nașa Udrea la nunta fiului lui Prigoană. I-a făcut concurență miresei

elena.jpg

elena udrea
Elena Udrea s-a întrecut pe sine la nunta fiului lui Prigoană
Foto: Facebook

Fostul ministru s-a ridicat la înălțimea evenimentului și a ales o ținută strălucitoare. Udrea i-a făcut concurență serioasă miresei care a preferat să apară mai naturală, că părul necoafat într-un fel extraordinar. Elena Udrea, în schimb, a fost atentă la detalii.

udrea3.jpg

elena udrea
Elena Udrea a atras toate privirile la nunta fiului lui Prigoană
Foto: Mihai Ionescu

 

A purtat o rochie roz, fără bretele, accesorizată cu cristale, la care a asortat o pereche de sandale la fel de strălucitoare, argintii. Și buchetul nașei a fost unul asortat, cu flori în roz pal, alb și gălbui, legat cu o panglică roz. Ținuta i-a pus în evidență bustul generos. Rochia a fost una asimetrică, mai scurtă în față și mai lungă în spate, peste care fostul ministru nu a pus niciun fel de haină, sfidând vremea răcoroasă de toamnă.

udrea4.jpg

udrea
Fostul ministru a avut ceva de furcă din cauza rochiei
Foto: Mihai Ionescu

 

Udrea a fost toată numai un zâmbet de-a lungul slujbei religioase de la Biserica Sfânta Parascheva, dar și la momentul din fața lăcașului de cult, când i-a aplaudat pe cei doi tineri proaspăt căsătoriți. 

 

Porumbei albi eliberaţi la ieşirea mirilor din biserică, aplauze, emoţii, bucurie! Totul a continuat cu o petrecere memorabilă, la care au participat circa 400 de persoane. 

 

Meniul a fost unul sofisticat, decorul diafan, aranjamentele florale ca în grădinile regale, iar muzica a fost asigurată de formaţia Holograf. 

2-3-5.-2col-bp9h4736.jpg

Honorius, cucerit de frumuseţea miresei

Exclusiv! Elena Udrea și iubitul tinerel, apariție senzațională la nunta lui Honorius Prigoană

udrea12.jpg

udrea
Cea mai recentă apariție publică a Elenei Udrea a fost la nunta lui Honorius Prigoană
Foto: Mihai Ionescu

Ea are 42 de ani, este o femeie frumoasă, puternică, modernă și mondenă, el are 31 de ani și a lucrat ca manechin de la vârsta de 18 ani, colaborând cu mărci de renume din lumea modei. În prezent, frumosul brunet lipovean lucrează ca broker imobiliar în zona de nord, considerată zonă de lux a Capitalei, are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.

udrea10.jpg

udrea
Udrea și iubitul tinerel au făcut senzație la nunta lui Honorius Prigoană
Foto: arhivă personală

udrea_si_iubitul.jpg

udrea si iubitul
Elena Udrea și iubitul, într-o dispoziție de zile mari

 

Nunta lui Honorius Prigoană, fiul cel mare al milionarului Silviu Prigoană, a fost ocazia perfectă pentru ca fostul ministru să se afișeze la brațul iubitului ei. Udrea a schimbat rochia de un roz satinat purtată la biserică cu una mai sexy, lungă, argintie, cu un decolteu generos. Cei doi au fost expansivi și zâmbitori pe toată durata petrecrii și nu au refuzat pozele împreună cu ceilalți invitați, printre care și Roxana Ciuhulescu, îmbrăcată într-o rochie lungă, elegantă, cu inserții dantelate. 

Fosta vedetă tv a venit alături de soțul ei, cu care s-a și fotografiat. Mai mult, nu a ratat ocazia să se pozeze și cu cei doi tineri căsătoriți, care au strălucit datorită fericirii emanate.

nunta3.jpg

nunta prigoana
Roxana Ciuhulescu și soțul ei s-au pozat cu mirii
Foto: arhivă personală

 

Decorul a fost unul de poveste, cu aranjamente florale impunătoare, elegant și de bun gust, iar surprizele s-au ținut lanț pentru invitați și miri.

decor_nunta.jpg

decor nunta
Decorul petrecerii a fost unul impresionant
Foto: arhivă personală

honorius_si_corina.jpg

honorius și corina
Honorius și Corina au fost cei mai fericiți miri
Foto: arhivă personală

 

 

Dansul mirilor a atras toate privirile la petrecerea de după nuntă. Într-un decor de basm, cei doi tineri nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt pe parcursul minutelor în care au plutit pe ritmul muzicii, semn că relația de nouă ani nu a știrbit cu nimic dragostea dintre ei, ci a făcut-o să capete și mai mare putere.

dand_miri.jpg

dansul mirilor
Mirii au dansat privindu-se în ochi
Loading...