Când a auzit că mai tânăra ei colegă de scenă Maria Dragomiroiu (64 de ani) se vaită că are pensia foarte mică, Elena Merișoreanu (70 de ani), care are o pensie de peste 2.000 de lei, i-a dat o replică usturătoare.


„Maria Dragomiroiu este o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost angajată. Nu știu ca ea să fie angajată la vreun ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă la «Rapsodia Română». Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars. 

d218-elena-merisoreanu.jpg

Elena Merișoreanu (70 de ani)

Recent, Maria Dragomiroiu a spus la tv că nu poate trăi din pensie. „Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cum aş putea trăi?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”. 

 
 
Loading...