Sunt tinere, frumoase, celebre şi singure. Anul 2016 a fost până acum unul cu suişuri şi coborâşuri pentru câteva femei puternice din showbiz-ul românesc, care s-au rezit în ipostaza de divorţate. Click! vă spune ce planuri de viitor au Dana Săvuică, Alina Borcea, Cristina Spătar şi Valentina Ionescu.


Alina Borcea va locui în America

foto_5-25col-16cm.jpg

Alina Borcea şi-a făcut deja câteva intervenţii estetice

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia să Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de aproape un an. Totul s-a terminat însă când Valentina Pelinel, despre care toată lumea bănuia că îi este amantă lui Borcea, a anunţat că va deveni mamă.  În urmă cu o săptămână, soţii Borcea au decis să divorţeze prin procedura medierii. Apropiaţii Alinei spun că aceasta va locui de acum încolo în America, alături de copii. La capitolul fizic, tânâra a afişat deja un look mult îmbunătăţit: silicoane şi o intervenţie la faţă.

Dana Săvuică se ocupă de afaceri 

La început de an, prima care a declarat că a încheiat o frumoasă relaţie de 26 de ani a fost Dana Săvuică. 

“La noi nu s-a întâmplat nimic spectaculos! Au fost ani foarte frumoşi, pe care i-am trăit împreună, am clădit o familie împreună, avem un copil, dar tocmai din respect pentru această dragoste care ne-a unit şi pentru pasiunea care a fost între noi, am considerat că la un moment dat trăgeam prea tare la căruţă. În momentul în care lucrurile n-au mai fost aşa cum ar trebui să fie, am considerat că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul nostru. Este mult mai important să rămâi cu amintiri frumoase în spate, decât să rămâi într o căsnicie care poate nu îţi mai oferă ceea ce îţi doreşti tu, de la partener şi viceversa şi atunci încep certuri, discuţii, alte chestii mai neplăcute”, a mărturisit Dana Săvuică. 

Ea şi-a făcut un blog, se ocupă mai mult de afaceri şi călătoreşte şi le împărtăşeşte impresii fanilor.

Cristina Spătar are deja contracte

“Regina R & B”, Cristina Spătar este de trei zile, în acte, o femeie liberă. Ea a pus punct la notar mariajului cu omul de afaceri Alin Ionescu. “Din punctul meu de vedere, nu am greşit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze nu am greşit niciodată, într-o căsnicie de 9 ani. Eu consider că, practic, am fost o femeie care a ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat dimineaţă şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întâi. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi”, spunea Cristina Spătar. 

De acum încolo, se va descurca pe cont propriu din punct de vedere financiar: şi-a programat mai multe concerte, vrea să se lanseze în afaceri cu haine şi nu refuză contractele de publicitate.

Valentina Ionescu a slăbit peste 10 kg

O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru cântăreaţa de muzică populară. Valentina Ionescu şi soţul ei au avut o relaţie de iubire de 17 ani, din care s-a născut fiul lor. La scurt timp după ce băieţelul a venit pe lume, a început scandalul. Bărbatul era tot timpul nemulţumit, îi vedea partenerei toate defectele şi până la momentul la care el şi-a găsit pe altcineva nu a mai fost decât un pas. “După o excursie în Turcia, am venit cu soţul meu acasă, iar vecinii m-au anunţat că vrea să divorţeze, după 17 ani de relaţie, dintre care 15 de căsătorie. Avem un fiu de aproape 13 ani. Şi am zis ok, divorţăm, din ce motiv? Şi mi-a zis că e din cauza mea şi că nu ştie ce mai vrea. Ideea este că e o femeie la mijloc. Despărţirile se produc, asta e, dar m-a deranjat minciuna. Eu am încercat de trei ori să divorţez, dar el m-a întors din drum. În ianuarie m-am trezit cu un plic cu 10.000 € şi mi-a spus să plec. M-a înşelat, dar voia să par eu vinovată”, spune ea. De atunci, Valentina a slăbit 10 kg. 

 

 
 
Loading...