Laura Bretan, în vârstă de doar 16 ani, este unul dintre cei 23 de artişti care se vor lupta pentru a obţine locul în finala Eurovision care va avea loc la Tel Aviv undeva după mijlocul lunii februarie. Tânăra cu voce impresionantă a fost invitată în emisiunea Click Tv! unde a vorbit despre planurile sale de viitor, dar şi despre experienţa pe care a trăit-o pe scenele Românii au talent şi America’s Got Talent. Iată ce a dezvăluit artista în platoul emisiunii.


Laura Bretan i-a impresionat pe americani şi pe exigenţii membri ai juriului "America's Got Talent" atunci când avea doar 13 ani. A cântat o arie de operă, având preferinţe muzicale atipice pentru un copil de vârsta sa şi a ajuns în marea finală. Călătoria sa în industria muzicii a început la patru ani şi a fost una susţinută în permanenţă de părinţi. Laura a povestit că pasiunea pentru muzică este una moştenită de la părinţii săi, deşi recunoaşte că tatăl ei nu cântă decât în duş sau atunci când crede că nu este auzit de nimeni.

Vorbind despre experienţele trăite pe scena Românii au talent, dar şi pe cea "America's Got Talent", Laura a avut numai cuvinte de laudă, spunând că emoţiile au fost la cote maxime. În timp ce în România s-a bucurat de sprijinul familiei şi de o atmosferă intimă, în Statele Unite ale Americii a trăit o senzaţie copleşitoare, căci se afla pe o scenă imensă, în lumina reflectoarelor. Oricum, ambele experienţe au fost unice în felul lor, iar Laura nu s-a lăsat descurajată de faptul că mii de oameni au privit-o şi i-au ascultat interpetarea cu mare atenţie.

laura-bretan

Laura Bretan a fost invitata lui Alexandru Catalan în platoul emisiunii Click! TV
Foto: Florin Șuler/Click!

 

Întrebată dacă ştie care este cea mai bună poziţionare a României în clasamentul Eurovision, Laura a ezitat, dar a menţionat că a auzit despre Paula Seling şi că speră să depăşească prestaţia acesteia la competiţie, obţinând locul întâi pentru România.

Adolescenta are planuri măreţe şi doreşte să aprofundeze cunoştiinţele pe care le are deja privind muzica, însă visează să îşi îndeplinească o altă aspiraţie, una la care puţini s-ar fi gândit, aceea de a deveni contorsionistă. Cântăreaţa a povestit că o bună prietenă de-a ei practică acest sport şi că, de fiecare dată când o urmăreşte pe aceasta performând, îşi imaginează că se află alături de ea, la înălţime, realizând numere spectaculoase.

Loading...