Extravaganta Ana Morodan (35 de ani) sau ”contesa digitală”, cum i se mai spune fostei concurente de la ”Asia Express” (Antena 1), şi-a lansat o colecţie de măşti de protecţie, cu imprimeuri amuzante, dar şi de haine cu lozinci vesele, afacere care merge perfect, în pandemie.


Simpatica Ana Morodan, pe care o revedeţi la „Asia Express”, la Antena 1, şi, în curând, şi la  concursul „Masked Singer Romania”, show-ul cu măşti de la Pro TV, este una dintre cele mai responsabile vedete.

25.jpg

Mască - 230 de lei

Ea poartă mască de protecţie la filmări şi la cumpărături, iar în vacanţa petrecută în Creta, Grecia, unde a fost cu Agenţia Paralela 45, nu a dat-o jos o clipă, în afara camerei de hotel, de teamă să nu se îmbolnăvească de coronavirus. Fiind o persoană creativă şi pentru că are un magazin online, diva a realizat alături de colegii ei o colecţie de măşti, cu diverse mesaje amuzante: „Ruj roşu”, „Am colţi”, ”Sub e botox”, „N-am chef”, „Zâmbesc”, „Nu zâmbesc”, la preţul de 79 de lei bucata.  Mai există și varianta fără text, dar cu paiete, la 45 de lei.

22.jpg

Mască - 49 de lei

Dar are şi un model mai ciudat, la 230 de lei bucata, care s-a vândut ca pâinea cal­­dă, fiind realizat pe comandă. E vorba despre masca de protecţie #MORODANESQUE”: „E realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România. E un accesoriu ideal pentru petrecerile de pe Skype, alături de prietene sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieşi la cumpărături, la supermarketul din colţ”, a menţionat Morodan.

11.jpg

Epuizată, în competiţia din Asia

Ea a postat şi câteva detalii despre măştile de protecţie, care nu au doar rol decorativ, ci şi medical: ”E confecţionată din 3 straturi separate pentru filtrarea eficace a aerului. Masca se adaptează perfect la forma feţei şi se fixează cu ajutorul baretelor din elastic. E colorizată cu fond de ten şi fard de obraz şi are aplicate gene false şi buze imprimate. Fiecare mască e un produs unicat şi e realizată în felul ei”, a completat ea, pe morodashop.ro. Obişnuită cu o viaţă de prinţesă, Anei nu prea i-a priit în Asia, la concurs, deşi a avut un ajutor de nădejde, pe Adrian Teleşpan. 

 
 
Loading...