Ionuţ Pepe Pascu munceşte pe brânci ca să le facă zestre celor două fiice ale sale. El a fost surprins mergând zilnic în clubul său, ”RosaMaria Private Club” situat în apropierea Ateneului Român, în care a băgat o căruţă de bani. Cum clienţii sunt însă prea puţini pentru ca afacerea să fie rentabilă, el a găsit câteva soluţii salvatoare pentru a-şi recupera din investiţie.


Pepe (39 de ani) a câştigat enorm din muzică aşa că şi-a dorit să-şi investească agoniseala în afaceri. A deschis un local, dar şi o grădiniţă. Contactat de Click!, vestitul artist ne-a spus: ”Sunt la filmările pentru noul meu videoclip la piesa «Îmi pasă», o melodie pe care am lansat-o acum două zile. Am ceva treabă şi voi filma până la noapte. În club doar repetăm, momentan”.

Solistul nu era mulţumit de cum merge această afacere, aşa că îşi propusese să-l vândă cu 530.000 €. Sala are o suprafaţă de 179 mp, 3 separeuri, o scenă. El cheltuise sute de mii de euro pe  dotări: două baruri, ladă frigorifică, scenă completă cu microfoane, stative, cabluri pentru karaoke, sistem de ventilaţie, sisteme de lumini speciale, băi şi alte facilităţi. Ca să-şi mai recupereze din investiţie, Pepe a anunţat că va închiria acest spaţiu pentru filmări, şedinţe foto şi evenimente private, cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de euro.

Cântăreţul, care a fost jurat la ”Next Star” (Antena 1), munceşte pe rupte pentru soţia lui, Raluca, dar şi pentru fiicele lor, Rosa Alexandra (4 ani)  şi Maria (6 ani). Cu grădiniţa îi merge însă cu mult mai bine. Părinţii care optează pentru un program mediu, de 5 ore, 08.00-13.00, trebuie să scoată din buzunar 1.500 de lei pe lună. Programul lung, cel de 10 ore, 08.00-18.00, este la preţul de 1.800 de lei pe lună şi include activităţi instructiv – educative, actorie muzicală (2 ore/săptămână), limba engleză (zilnic), canto (2 ore/săptămână), activităţi de dezvoltare personală şi masă completă.

 

Loading...
Citeste tot despre: