Îi merge bine Crinei Matei după ce s-a certat cu iubitul tinerel! Actriţa a devenit imaginea unei case de blănuri de lux. Blonda a pozat senzual pentru noua colecţie de haine şi şi-a expus cu generozitate formele.


Crina Matei este protagonista unei şedinţe foto în care poartă haine de blană naturală care de care mai luxoase. 
"Blana este cel mai vechi material în istoria modei. Încă din cele mai vechi timpuri, aproape fiecare femeie purta o haina de blană, deoarece nu era un lux ci o necesitate primară pentru lunile reci de iarnă. În zilele noastre hainele din blană naturală sunt un «must have» în rândul femeilor care se respectă. Piese esenţiale în garderoba noastră, acestea, nu sunt doar foarte călduroase, ci şi foarte şic. Eu personal ador fiecare piesă din această colecţie şi m-am simţit extraordinar la şedinţa foto” a declarat Crina Matei.

crina matei haine blana colectie imagine casa de blanuri
Actriţa a pozat în pantaloni scurţi şi vestă de blană
foto: arhiva personală

Actriţa a fost aleasă pentru că este una dintre vedetele noastre elegante care scoate ţinutele normale din anonimat. Hainele şi vestele de blanăpe care le promovează Crina matei sunt din blană naturală, piele sau combinaţii de piele cu blană şi sunt realizate în atelierele proprii. 

Toată vara, actriţa s-a aflat în tandreţuri cu Bogdan Zamfir, un fotomodel de 23 de ani, de care zilele trecute s-a despărţit, dar în weekend cei doi au fost împreună la restaurant.

loading...
Loading...