Luni, 15 iulie, la Kanal D se va da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale “Puterea Dragostei” și va fi difuzată șase zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 11:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30.


Telespectatorii îi vor cunoaște pe noi concurenți, care vor trece printr-un adevărat experiment social al dragostei, cu toate evenimentele și acțiunile ce vor decurge din căutarea iubirii adevărate.

“Mă bucur enorm că au fost atât de mulți tineri dornici să își întâlnească iubirea prin această experiență inedită, în față camerelor de filmat, departe de casă și de cei dragi lor. Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe curajosii celui de-al doilea sezon <Puterea Dragostei>”, spune Andreea Mantea înaintea finalei primului sezon al emisiunii, care se va încheia pe 13 iulie.

Ce spune Andreea Mantea despre noul sezon

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, a declarat că noul sezon va oferi o mulțime de surprize telespectatorilor.

“Sunt foarte fericită că începe un nou sezon <Puterea Dragostei>, că acei concurenți care sunt în căutarea dragostei vor avea șansă de a intră în Casă <Puterea Dragostei> și vor experimenta, chiar în față telespectatorilor, toate trăirile și toate emoțiile care îi vor încerca, în călătoria lor spre căutarea marii iubiri. De luni, 15 iulie, vom da startul unei noi povești cu și despre iubire, odată cu difuzarea celui de-al doilea sezon al emisiunii <Puterea Dragostei>. Nu vom avea o pauză mare între cele două sezoane. Abia aștept să îi cunoașteți pe concurenții noului sezon, veți avea parte de foarte multe surprize. Nu va voi dezvălui mai mult, vreau să fiți surprinși”, spune Andreea Mantea.

 

 
 
Loading...