Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy mămici din showbizul de la noi. Blondina a născut acum aproape un an, însă urmele sarcinii nu s-au văzut niciodată pe trupul ei, pe care îl menține ca pentru podium.


Vedeta face eforturi pentru a nu se îngrășa și pentru a-și menține mușchii tonifiați, așa că de ce să nu se laude cu munca ei? Bianca și-a pus din nou fanii pe jar cu o fotografie extrem de sexy, în care apare într-un costum de baie minuscul.

bianca_dragusanu_cu_fundul_la_soare.jpg

bianca dragusanu fund la soare
Bianca Drăgușanu s-a tolănit la piscină, unde s-a pozat cu fundul la soare
foto: arhiva personala

 

Stând pe burtă, pe jumătate în apă și cu fundul la soare, vedeta a profitat de ultimele zile de vară la piscină. „Este încă vară”, a scris ea în descrierea imaginii pe care a publicat-o pe o rețea socială, și pe care au apreciat-o peste 7.400 de fani. 

Bianca Drăguşanu face parada modei, pe plajă la Mamaia! Victor nu o scapă din ochi

bianca_acum.jpg

bianca dragusanu plaja costum de baie
Bianca Drăguşanu a ratat întâlnirea cu foştii colegi de liceu
foto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu a bătut magazinele în lung şi-n lat pentru a-şi alege costumaţia cu care face furori în aceste zile la plajă. Blonda a mers cu fetiţa ei prin mall şi a probat mai multe haine, printre care şi un kimono, pe care pusese ochii de mai mult timp. Vedeta nu a intrat în magazine de fiţe, ci dimpotrivă chiar a petrecut timp preţios pe la cabinele de probă într-unele cu preţuri pentru toate  buzunarele. În tot acest timp, micuţa Sofia a aşteptat-o cuminte în cărucior.

bianca_magazin.jpg

bianca dragusanu costum debaie mamaia fetita victor slav
Bianca a colindat magazinele cu fetiţa ei
foto: arhiva personală

Mândră de achiziţiile vestimentare, Bianca şi-a scos noutăţile la plajă şi nu a trecut neobservată. Nici nu ar fi avut cum din moment ce a purtat un costum de baie minuscul de culoare verde închis şi un kimono asortat, imprimat cu flori.

biank_plaja.jpg

bianca costum de baie plaja victor slav fetita
Bianca se află la mare cu fetiţa şi cu Victor Slav
foto: arhiva personală

Bianca Drăguşanu se află în aceste zile pe litoralul românesc împreună cu fetiţa ei de 10 luni şi cu Victor Slav, care nu o scapă din priviri.   

 
 
Loading...