Loredana Groza a vorbit joi, la Sinteza Zilei, despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie, în contextul filmulețelor apărute în ultimul timp, cu copiii batjocoriți de colegi, la școală. Lori a tras atenția și cu poveștile triste, dar și cu chipul ei, "sculptat" cel mai probabil în cabinetul medicului estetician.


Loredana Groza (50 de ani) se află în ograda trustului Intact din februarie 2020, când inițial bătuse palma pentru emisiunea "Next Star". Acum este în juriul emisiunii X-Factor, alături de Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei, iar joi seara (17 septembrie) am văzut-o la "Sinteza zilei", Într-un dialog cu Mihai Gâdea. Machiajul puternic de televiziune, absența filtrelor cu care ne-a obișnuit, retușurile pe care cel mai probabil și le face în cabinetul medicului estetician, au pus în prim-plan o Lori total schimbată din punct de vedere fizic.

Vedeta a dezvăluit la Antena 3 faptul că a trecut prin câteva momente dificile în copilărie, în care era batjocorită nu doar de colegi, dar și de profesori.

loredana-groza.png

Așa arată acum Loredana Groza
foto: Antena 3

Loredana Groza: "Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi"

„Cu toții la un momentdat în copilăria noastră am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intoleranță. Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii. Pentru mine este o durere imensă, să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare scietate, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta. Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii”, a spus solista, care este jurat în emisiunea "X-Factor", de la Antena 1.

lori-mamaia.jpg

Solista a câştigat Festivalul Mamaia în 1986

Loredana, hărțuită de profesori pentru succesul de pe scenă

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise <<chio chio>>, și pe mine sora lui <<chio chio>>. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau și <<aragaz cu patru ochi>>. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificial.

O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea <<hai, Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare>>. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îți dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentan, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, a povestit Loredana la Antena 3. 

Citește și:

Fiica lui Laurette, bătută, lovită, umilită la şcoală, pentru că e mulatră

VIDEO Fată de 13 ani, bătută și umilită de 4 colege de vârste apropiate. Una dintre agresoare a fost reținută

 

 
 
Loading...