Noul președinte unic al PNL, Alina Gorghiu, a declarat pentru Antena 3 că le-ar vedea pe jurnalistele Denise Rifai și Simona Gherghe pe listele parlamentare ale partidului pe care-l conduce.


Gorghiu o vede pe Denise Rifai ca având cunoștințe în domeniul economic, iar pe Simona Gherghe o vede potrivită pe partea socială. ''V-am dat două exemple de femei care îmi plac, care pot confirma în politică, de femei la care eu mă uit nu ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o invitaţie, ca o provocare, de ce nu?'', a susţinut președintele PNL.

Prezentatoarea de la "Acces Direct" a vorbit la Antena 3 despre o posibilă schimbare de carieră și o apropiere de domeniul politic: "Mă gândesc foarte serios să fac pasul ăsta, nu acum, peste câţiva ani. Mai am timp să mă pregătesc până atunci. M-au inspirat problemele pe care le au oamenii. De vreo doi ani am schimbat macazul la Acces Direct și ne ocupăm de aspecte sociale.Am identificat și eu probleme în legislație, pe care, dacă nu le fac alții înaintea mea, aș putea să le rezolv. Mi-ar plăcea să lucrez la o lege. Asta pot să fac și fără să fiu neapărat în politică. Să schimbăm puțin legea violenței domestic. Sunt o mulțime de lacune acolo, niște verigi lipsă pe care le-am identificat și aș putea ajuta pe cineva din Parlament care își dorește să îmbunătățească legea asta. Mi-aș dori o masă caldă pentru copii, la școală", a precizat Simona Gherghe, care nu a spus un "Nu" definitiv propunerii Așlinei Gorghiu. Când timpul va fi potrivit, nu ar fi de mirare să o vedem pe jurnalistă în Parlament.

 
 
Loading...