Are doar 21 de ani şi este cea mai tânără membră din echipa jurnalului de ştiri Observator Matinal, de la Antena 1. Andreea Gherasim ne aduce ştirile dimineţii de luni până duminică, iar ziua ei începe la 3.30 dimineaţa. Micul dejun o ajută însă să fie fresh şi energică întreaga zi.


Rubrica de ştiri mondene din cadrul Observator Matinal, de la Antena 1, o aduce pe micile ecrane pe frumoasa şi diafana Andreea Gherasim. Ne molipseşte cu zâmbetul ei jucăuş şi ne transmite o energie pozitivă. Toate dimineţile Andreei Gherasim încep la ora 3.30, dar n-ai zice că se trezeşte aşa devreme, având în vedere verva pe care o afişează.

”Da, mă trezesc destul de devreme, însă m-am obişnuit. La ora 4.30 ar trebui să fiu în redacţie, scriem ştirile şi mă pregătesc pentru rubrica mea de ştiri mondene. Nu prea am timp de mic dejun şi nici nu pot să mănânc aşa de dimineaţă, însă la ora 8.30, după jurnal, mă hrănesc sănătos”, a declarat pentru Click! Andreea Gherasim. Micul ei dejun nu este doar sănătos, ci şi extrem de consistent.

alexandra_si_chef.jpg

alexandra gherasim antena 1 chef vali biscoveanu
Alexandra Gherasim a gătit alături de chef Vali Biscoveanu
foto: Sever Gheorghe

”Prefer două ouă fierte, o roşie, două feliuţe de brânză, neapărat carne pentru că proteina are rolul ei, puţin avocado şi pâine prăjită. Desertul e nelipsit din farfuria mea, dar şi sucul de fructe sau cafeaua care mă trezeşte instant”, ne-a mai spus prezentatoarea tv.

Aceasta este cea mai importantă masă care o hrăneşte cam toată ziua pe angelica Andreea. Ziua ei se termină la ora 20.00 şi la ora 22.00 e deja în pat. 

“Îmi place să gătesc lucruri uşoare, sănătoase, proaspete. Mă pricep la gătit, deşi nu fac chestii complicate. Mi-am propus să duc un stil de viaţă sănătos având în vedere că mă trezesc aşa de devreme. Încerc să merg şi la sala de sport, nu-mi reuşeşte de fiecare dată, însă mai alerg în parc pentru că aşa mă simt mult mai bine”, a mai spus Andreea. 

Nu a fost cazul să ţină diete până acum şi mărturiseşte că ar putea renunţa la orice, mai puţin la desert. E o mare iubitoare de amandine, eclere cu fistic, dar îi plac şi fructele, pe care le mănâncă mai mult seara. 

Fiecare masă conţine legume, ouă, lactate, dar şi desert

La restaurantul D20 Urban Bistro, din Dorobanţi, Andreea Gherasim şi-a pregătit micul dejun alături de chef-ul Vali Bîşcoveanu. 

 

Două ouă fierte, două felii de brânză, bacon, roşii, salată, puţin avocado şi trei feliuţe de pâine prăjită au completat farfuria. Desertul este nelipsit, aşa că Andreea a comandat pandişpan cu vişine şi iaurt cu cereale şi căpşune.Un fresh de portocale are rolul lui în porţia de vitamine şi energizare pentru simpatica prezentatoare de la Antena 1.

 
 
Loading...