Dacă pentru unii ziua de Dragobete vine cu întâlniri romantice și cadouri, există și persoane care, din varii motive, aleg să nu serbeze această variantă românescă a zilei de „Valentine's Day”. Și e drept că e puțin cam greu să aniversezi Ziua Îndrăgostiților atunci când ești...singur. Acesta este și cazul lui Cezar Ouatu, care a anunțat în mediul online că s-a despărțit de iubita lui, make-up artist-ul Andreea Vilău.


Ironia sorții! Cezar Ouatu a anunțat că este din nou un bărbat singur chiar de Dragobete. Dacă fanele artistului s-au bucurat, probabil, la auzul veștii, acesta a explicat în mediul online că pentru el ziua de 24 februarie va fi una tristă și „gri”, având în vedere că nu mai are motiv de sărbătoare, dat fiind faptul că el și partenera lui, Andreea Vilău, au decis să pornească pe drumuri separate.

Cezar Ouatu și iubita lui s-au despărțit

Relația celor doi dura de ceva vreme, iar prietenii lor se așteptau chiar și ca aceștia să treacă la nivelul următor: căsătoria. Iată, însă, că lucurile nu s-au îndreptat deloc în direcția aceea ci, mai mult decât atât, au luat o turnură neașteptată. Artistul a publicat un mesaj pe contul de socializare, în care a făcut personal anunțul despărțirii, chiar de Dragobete, când este sărbătorită iubirea.

cezar-ouatu-andreea-vilau-despartire2.jpg

Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună și relația lor părea să meargă bine
Foto Instagram

Din rândurile scrise de cântăreț pe contul personal de socializare reiese că acestuia nu îi este deloc ușor în urma despărțirii. Admiratorii lui l-au susținut însă și i-au urat zeci de mesaje de încurajare, mai ales că de Dragobete, Cezar și Andreea ar fi împlinit un an de relație.
„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate, pentru blândețea și răbdarea ta! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele, dar pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată. Sometimes i just want to get far away from it all (câteodată vreau să plec departe de toate n.r)”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook.
În primăvara anului trecut, Cezar Ouatu mărturisea că își dorește o familie. Tenorul, care a reprezentat România la concursul Eurovision în 2013, susținea la momentul respectiv că este îndrăgostit până peste cap de partenera lui, însă iată că pentru cei doi pur și simplu nu a fost să fie.

 

 
 
Loading...