Bărbatul acuzat de agresiune sexuală în serie care a atacat mai multe femei în sectoarele 4 şi 5 ar fi actorul Alexander Zudor (47 de ani). Acesta a fost reținut de Poliție și dus la audiei, luni (1 februarie).


Alexandru Zudor  a jucat in mai multe reclame la medicamente, vinuri, cipsuri şi a pozat inclusiv pentru unele publicaţii. Actorul a fost reținut după ca s-a descoperit că ar fi violator în serie. Bărbatul a fost identificat după imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Actorul este tatăl a doi copii. În tomna anului trecut, el a început să urmărească femei pe stradă și să le agreseze. 

Alexandru Zudor a agresat mai multe femei din Capitală

alexandru-zudor.jpg

Alexandru Zudor
Alexandru Zudor a agresat mai multe femei, în București
Foto: Facebook

 

„În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul  unui imobil din sectorul  5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor,  a  împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit adevarul.ro. Ulterior, la aceeași secție de poliție s-a prezentat o altă femeie care l-a reclamat. În data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
 

Alexandru Zudor nu s-a oprit aici. El a continuat să agreseze femeile din București. La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o victimă reclama că în ziua de 15 decembrie 2020,  în jurul orei  21.00,  în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale. Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de  Investigaţii Criminale  Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană.

„Faţă de bărbatul de 47 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv”, a precizat Poliţia Capitalei.


 

 
 
Loading...