Emy Alupei este noua concurentă care se alătură celorlalte aspirante la titlul de Cea mai stilată celebritate din România, în emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea o înlocuiește pe Bianca Rus, care a fost eliminată în ediția de sâmbăta trecută (10 octombrie).


Emy Alupei este noua concurentă care luptă pentru a-și demonstra veleitățile stilistice. Ea este deja cunoscută publicului după participarea la show-ul “Survivor Romania”, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabăra Faimoșilor. După această aventură în Republica Dominicană, Emy Alupei s-a alăturat emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Participarea la acest show reprezintă pentru ea o mare provocare, dar și o modalitate de a se exprima prin vestimentație și de a învăța trucuri stilistice.

"Sunt foarte emoționată! Nu îmi este frică de absolut nimeni, decât de Dumnezeu. Am venit aici la Bravo, ai stil! Celebrities ca să învăț, să greșesc. Nimeni nu este perfect. De abia aștept bătălia stilistică",  a mărturisit Emy Alupei. Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărit, de miercuri pân văineri, de la ora 23:00, și in fiecare sâmbătă, de la ora 21:30, la Kanal D!

emy_alupei_la_bravo_ai_stil_celebrities.jpg

Emy Alupei
Emy Alupei vrea să își demonstreze veleitățile stiliște
Foto: Kanal D

Emy Alupei, prima voce feminină a trap-ului românesc

emyalupei.png

Emy Alupei
Artista este foarte dezinhibată
Foto: Instagram

 

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, așa cum este cunoscută publicului, are 21 de ani și este prima voce feminină a muzicii trap românești. Artista și-a făcut debutul în showbiz-ul din Romania, în 2016, când a participat la un cunoscut concurs muzical. Emy Alupei are un stil aparte, atât din punct de vedere muzical, cât și vestimentar.

 

 

 
 
Loading...