Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.


Nu mai e de mirare de ce Lili Sandu se simte atât de bine în SUA. O parte din "vină" o are chiar Silviu. Model internațional, acesta petrece mult timp al New York, în timp ce iubita sa încerca să-și facă o carieră pe Coasta de Vest, în însoritul Los Angeles. Vacanțele în doi nu le sunt străine. Chiar dacă acum se află în Vama Veche, stațiunea cunoscută pentru freamătul libertății și al lipsei de fițe, Silviu și Lili au vizitat împreună și Turcia, anul trecut, sau Cuba, după ce fosta componentă a trupei Trinity s-a întors de la "Ferma Vedetelor".

silviu_lili.jpg

lili sandu silviu tolu
Dragostea e mare între Lili și Silviu
Foto: arhivă personală

 

Modelul, care a fost imaginea Guess pentru mai multe campanii, este foarte atent cu iubita lui, iar diferența de vârstă de 12 ani nu mai este pusă la socoteală. O alintă "maimuță" pe Lili și chiar dacă au fost văzuți împreună la un eveniment monden, în octombrie 2015, amorezii nu au suflat o vorbă. Cu toate acestea, vara trecută, Lili era pozată de iubitul său în Istanbul.

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziția 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier și DRYKORN. În plus, este și blogger.

turcia_lili_sandu.jpg

lili sandu silviu tolu
Anul trecut, Lili a fost pozată de Silviu în Istanbul
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...