Otniela Sandu a făcut furori în rândul bărbaților de la Fermă. Deși este considerată ca fiind o copie a Shakirei, nimeni nu știe cu ce se ocupă Otniela Sandu în viața de zi cu zI. Emisiunea «Ferma» nu este primul format tv în care a apărut ea, în urmă cu trei ani, a fost pe punctul de a câștiga 100.000 de euro de la ProTv.


Otniela Sandu a iscat multă controversă de-a lungul edițiilor difuzate până acum din «Ferma», emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu care apare de marți până joi pe ProTv. 

Cine este Otniela Sandu și cu ce se ocupă

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii Ferma. De când a apărut la tv, Otniela Sandu a creat multă controversă, dat fiind faptul că nimeni nu înțelege ce se întâmplă între ea și Vali Bărbulescu cu care se poate observa cu ușurință că are o conexiune vizibilă. Însă oricât de multe persoane i-ar bănui că între cei doi există o adevărată idilă, iubita lui Vali Bărbulescu este convinsă că totul ar fi doar o amiciție, ceea ce este și foarte normal. 

 "Este absolut normal ce se întamplă acolo. Iubitul meu nu are nicio treabă cu Otniela, sunt foarte liniștită, de abia aștept să iasă", a declarat iubita lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii prezentate de Măruță. 

Otniela Sandu este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile, iar în timpul liber, Otniela Sandu colaborează cu diferite companii pentru imagine. 

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Otniela Sandu a ajuns în finala emisiunii «Supraviețuitorul»

Otniela Sandu a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul», emisiune care a fost difuzată în urmă cu trei ani. Ea a ajuns până în finală, unde a fost la un pas de intra în posesia sumei de bani, adica a premiului cel mare. 

15128835_1832093253703909_1811378432104645219_o.jpg

Otniela Sandu a luptat până la final în cadrul emisiunii «Supraviețuitorul»
Foto Facebook

Florin Pastramă a dezvăluit că este îndrăgostit de Otniela Sandu

Pastramă a dezvăluit ulterior și motivele care au stat, de fapt, în spatele acestei organizări de zile mari și anume sentimentele pe care le are pentru Otniela, care devin din ce în ce mai puternice, așa că nu își mai dorește să le ascundă. 

„Am văzut-o fericită, sufletul meu a fost fericit că i-am văzut pe ei fericiți. Cristi (unul dintre prezentatori n.r) m-a ajutat foarte mult. Toată viața ei de acum încolo o să fie plină de surpize. Vali a fost trist, foarte frustrat, nu a vorbit. I-am oferit Otnielei sufletul meu”, a explicat Florin Pastramă. „Am început să am sentimente față de ea. Și urc scările una câte una, nu vreau să cad de acolo de sus, mai bine ușor”, a mai adăugat acesta.

 

Loading...