Cel de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!” este și el plin de controverse, așa cum a fost și primul. De data aceasta, una dintre cele mai comentate concurente este mezina competiției, Denisa, în vârstă de doar 18 ani. Deși este elevă de liceu, puștoaica se prezintă în emisiune cu ținute în care mixează piese de sute și mii de euro.


Jurații i-au apreciat de multe ori combinațiile dintre haine și accesorii, la fel și publicul. De câteva săptămâni, Denisa se află pe primul loc în topul preferințelor celor care o votează prin SMS. Dacă la începutul show-ului era timidă și deloc vorbăreață, aceasta și-a dat seama că trebuie să fie mai vocală pentru a atrage atenția și pentru a se apăra atunci când este atacată.

Colegele sale de platou au fost uneori dure cu ea și au acuzat-o că, de fapt, ea nu ar avea niciun fel de stil, ci doar o echipă în spate, care o ajută să-și pregătească momentele pentru gală și o soră care-i spune cu ce să se îmbrace.

denisa_raluca.jpg

denisa raluca potecaru
Raluca și Denisa Potecaru
Foto: arhivă personală

 

S-a făcut mare tam-tam pe tema subiectului surorii Denisei, dar nu multă lume știe cine este această îndelung discutată soră. Ea este nimeni alta decât modelul Raluca Potecaru, un nume cunoscut în showbiz-ul de acum câțiva ani, care, însă, a ales să facă o schimbare bruscă în viață și să lase mondenitățile pentru viața de familie.

Este mamă, soție și femeie de afaceri, căci are un business în domeniul vestimentar. Nu pare a duce grija zilei de mâine dacă am fi să ne luăm după imaginile de pe rețelele sociale și după hainele pe care le are din dulap, unele din ele făcute “celebre” de sora ei mai mică.

raluca1.jpg

raluca potecaru
Raluca Potecaru este acum mamă și soție

 

Raluca se dădea drept “ultima virgină din showbiz” și s-a spus despre ea că a avut relații cu fotbalistul Cristi Tănase și cu Don Juanul Codin Maticiuc. A fost asistenta lui Adrian Artene și a Ilincăi Vandici la emisiunea “Cancan Tv”. I-a atras atenția cu frumusețea ei chiar și lui Cătălin Botezatu și nu se temea să apară în desuuri în diverse ședințe foto sau pe podiumul de prezentare.

Coincidența este că Ilinca Vandici, prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!”, este cea alături de care Raluca a lucrat în show-ul în care era asistentă. Ilinca este cea care o invită, zi de zi, pe Denisa la defilare în competiția în care se dă lupta stilurilor vestimentare.

raluca12.jpg

raluca potecaru
Raluca Potecaru, pe vremea când era model și asistentă tv

raluca.jpg

raluca potecaru
Raluca a fost asistenta lui Adrian Artene
 
 
Loading...