Fanii serialului “Vlad” (PRO TV), difuzat în fiecare luni, de la 20.30, l-au remarcat, cu siguranţă, pe fiul Elizei, micuţul Matei Dragomir, interpretat de Tudor Oprişan. Click! a aflat cine e puştiul, dar și multe amănunte interesante despre el.


În episodul şapte, difuzat luni, 8 aprilie, Ştefan (Andrei Aradits) a aflat că Matei nu este fiul lui, așa că a decis să se apropie mai mult de familia sa și să-i ceară Elizei (Olimpai Melinte) să aibă un copil împreună, însă nu a primit din partea soției sale răspunsul pe care și-l dorea. Vlad (Adrian Nartea) a început să viziteze un orfelinat și să aibă grijă de un copil de acolo, fiul paznicului care a fost ucis de către Leo cu mulți ani în urmă, în timpul jafului din cazinoul Rainbow Star. Vlad a participat la ziua de naștere a lui Matei și, aflând de planurile lui Ștefan de a avea încă un copil cu Eliza, a decis să o invite pe Roxana (Diana Sărăcuțu) la el.

teodor_oprisan_-_matei_dragomir_-_alaturi_de_andrei_aradits_si_olimpia_melinte_din_vlad_.jpg

teodor oprisan olimpia melinte andrei aradits
Teodor Oprişan - Matei Dragomir - alături de Andrei Aradits și Olimpia Melinte
foto: PRO TV

Matei e fiul Elizei și al lui Ștefan (de fapt, după ce a făcut Ştefan testul ADN, a descoperit că Matei nu e fiul lui). În film, puștiul are unsprezece ani, e un băiat foarte inteligent, sportiv - face judo, scrimă și joacă fotbal - și e un elev studios. A petrecut mai mulți ani în Grecia, unde părinții lui au lucrat la hotel și cazino, dar de când a început școala trăiește cu ai lui în București. Știe că părinții lui au mulți bani și că ar putea să-i îndeplinească orice dorință, dar el nu este tipul de băiat de bani gata, răsfățat.

teodor_oprisan_-_matei_dragomir_din_vlad_2.jpg

teodor oprisan
Teodor Oprișan are aproape 11 ani și este un elev model
foto: PRO TV

Cine este Tudor Oprişan, băiatul care îl joacă pe Matei în “Vlad”

Matei din serial este interpretat de Tudor Oprisan are 10 ani şi jumătate. De trei ani face cursuri de actorie, o dată pe săptămână, după ore, cu profesoara Anca Cernea. A mai jucat în serialul „Las Fierbinţi”, unde a avut două apariţii, în două episoade diferite: prima dată a fost Firicel (Toma Cuzin) mic, iar a două oară l-a interpretat pe nepotul primarului şi făcea multe farse celor din jurul lui. Tudor a mai jucat şi în alte producţii, a jucat în scurt metrajul „Mă cheamă Costin” (regia Radu Potcoavă, 2016) şi tot un rol principal a avut şi în „Dragă Moş Crăciun” (regia Bogdan Iliesiu, 2018). Au mai fost două proiecte studenţeşti, tot scurtmetraje. Urmează o apariţie scurtă în „Fixeur”, regia Adrian Sitaru, în care îl joacă pe unul dintre fraţii personajului principal, dar şi într-o productie americană, care se numeşte „Backdraft II”.

 

Citește și:

EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

 

 
 
Loading...