Înainte să se iubească cu Andra, prezentatorul emisiunii “La Măruţă” de la Pro TV, a fost îndrăgostit de o altă femeie celebră din Televiziunea Română! La evenimentul organizat cu ocazia celor 10 ani de “La Măruţă”, Cătălin Măruţă ne-a povestit cine a fost vedeta care i-a furat inima în adolescenţă.


Cătălin Măruţă (39 de ani) şi echipa emisiunii “La Măruţă” s-au întâlnit cu colegii din presă pentru a sărbători, într-un cadru restrâns, cei 10 ani de emisiune, pe care îi vor împlini luni, 23 octombrie. Cu ocazia acestui eveniment, Cătălin Măruţă ne-a vorbit într-un scurt interviu transmis pe contul de Facebook al publicației Click! echipa emisiunii, ne-a povestit câteva secrete din culisele emisiunii dar şi o întâmplare haioasă, atunci când l-am întrebat dacă înainte de Andra a mai fost îndrăgostit de o altă vedetă cunoscută. 

“Eram la începuturile mele în TVR, alături de un prieten foarte bun, Tudor, şi, la un moment dat, a trecut pe lâng noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota (69 de ani). Şi atunci i-am făcut semn prietenului meu şi i-am arătat că îmi place foarte mult de ea şi că sunt foarte îndrăgostit încă de pe vremea când mă uitam la televizor, de acasă. Iar replica prietenului meu a fost: “cum, tu eşti îndrăgostit de mama?”, ne-a povestit prezentatorul TV care este şi acum foarte bun prieten cu Tudor Bota.

cristiana_bota_arhiva_personala_7.jpg

cristiana bota
Așa arăta Cristiana Bota la începuturile ei în TVR
foto: arhiva personală

Până să se căsătorească cu Andra, Cătălin Măruţă s-a iubit o perioadă cu fiica lui Ovidiu Ioaniţoaia, Iulia, cu care a şi lucrat o vreme în TVR. Cătălin prezenta Tonomatul DP2, difuzată pe TVR2, iar Iulia era producătoarea emisiunii. 

Loading...
Citeste tot despre: