Bucurie mare în familia Claudiei Pătrășcanu. Fiul cel mic al solistei, Nicolas Mihai, a împlinit șase luni, iar părinții i-au dăruit un tort garnisit cu fructe. Reacția micuțului a fost delicioasă!


Ziua micuțului Nicolas a fost prilej de petrecere în casa Claudiei Pătrașcanu (38 de ani). Solista și soțul ei, Gabi Bădălău, i-au dăruit bebelușului un tort din spumă de ciocolată, garnisit cu fructe de sezon, și au imortalizat reacția lui Nicolas.

claudia.jpg

claudia patrascanu
Mezinul Claudiei Pătrășcanu, fascinat de tortul de ciocolată
foto: arhivă personală

 

Puștiul nu i-a dezamăgit și s-a grăbit să-și înfigă mânuțele în desertul apetisant, transferând apoi toată ciocolata pe fața bucălată. Claudia a făcut imediat publice imaginile pe contul personal de Facebook, topind inimile prietenilor ei virtuali.

“Șase luni… Nicoooo, te iubiiiiim”, este mesajul transmis de Claudia împreună cu aceste imagini. Fanii artistei au reacționat imediat: “La mulți ani!”, “La mulți ani, Nicolas”, “Să îți fie sănătos bebelușul scump!”.

claudia_patrascanu_copii.jpg

claudia patrascanu
Gabriel și Nicolas, comorile Claudiei Pătrășcanu
foto: arhivă personală

 

Claudia Pătrășcanu mai are un băiat, Gabriel, în vârstă de 2 ani și jumătate. Artista și Gabi Bădălău au făcut nuntă în biserică în urmă cu un an, cu puțin înainte de a afla că vor mai avea un copil.

Loading...