După ce au anunțat că nu mai sunt „la cuțite” după divorț și au în prezent o relație amicală de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, foștii soți Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au plecat împreună și în vacanță.


Cei doi și-au dus băiețeii la munte, petrecând timp împreună pe pârtie și participând alături de micuți la datul cu sania și joaca în zăpadă. Claudia și Gabi nu mai formează un cuplu de 6 luni, iar de atunci și-au tot aruncat cuvinte grele și acuzații, însă se pare că de dragul celor mici cei doi au renunțat la războiul pe care îl porniseră.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au petrecut vacanța împreună

În prezent, aceștia se bucură de timp prețios în familie, la munte, în Brașov, unde au lăsat „armele” deoparte și le-au transformat în unelte de joacă, alături de cei doi copii ai lor. Aceștia s-au dat cu sania pe pârtie și s-au jucat în zăpadă, publicând și câteva imagini pe rețelele de socializare, în acest sens.

claudia-patrascanu-gabi-badalau-2.jpg

Foștii soți au mers în vacanță împreună, de dragul copiilor lor
Foto: Instagram

Deși au mers în vacanță împreună, după toate cele spuse și întâmplate între ei, nu se întrezărește vreo împăcare amoroasă cel puțin, cei doi decizând că cel mai bine este să rămână doar prieteni de dragul relației pe care trebuie să o aibă ambii cu băiețeii lor. Multe cupluri aleg să procedeze astfel după divorț, mergând în continuare în vacanțe împreună, pentru ca cei mici să simte că au o familie în continuare și să nu fie afectați de problemele părinților lor. 

claudia-patrascanu-copii.jpg

Băiețeii celor doi au fost foarte fericiți
Foto: Arhivă personală

„Cei mai minunati copii! Te felicit pentru că împreună cu tatăl lor le-ai umplut inimile de bucurie mergând cu ei la munte și ca le-ai dat ocazia să petreacă timpul cu amândoi .Ei sunt cei mai fericiți când vă văd împreună .Ești un om minunat și demonstrezi asta în fiecare zi”, a comentat un internaut în dreptul imaginilor cu familia, de la munte”.

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu cu cei doi copii, după divorț

„Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi o afacere cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă. Eu nu pot să-mi las copiii fără aspiraţii şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor”, a declarat Claudia Păstrășcanu recent, în cadrul unui interviu. 

 
 
Loading...