Codin Maticiuc vrea să dea lovitura vieții cu ecranizarea ultimei sale cărți despre viața interlopului Nuțu Cămătaru. Romanul intilulat „Dresor de lei și de fraieri-Viața lui Nuțu Cămătaru” se vinde ca pâinea caldă, datorită dezvăluirilor de senzație făcute în carte de temutul interlop.


La conferința de presă susținută, miercuri, la lansarea controversatului roman „Dresor de lei și de fraieri-Viața lui Nuțu Cămătaru”, la care a participat și Nuțu Cămătaru, s-a vorbit și despre actorii care ar putea să-l interpreteze personajul Nuțu Cămătaru. Dacă autorul Codin Maticiuc l-ar vedea în rolul lui Nuțu pe prietenul său, actorul Mihai Bendeac, Nuțu Cămătaru și-a declarat simpatia sa sinceră pentru Mihai Bobonete, pe care l-a și întâlnit la un moment dat. „Eu l-aș vedea pe Bobonete în rolul meu. L-am întâlnit odată, am vorbit cu el, chiar îmi place. Se potrivește”, a declarat Nuțu Cămătaru, la conferința de presă de la lansarea cărții despre viața sa.

mihai-bendeac.jpg

mihai bendeac suparat
Mihai Bendeac
foto: arhiva personală

Mihai Bendeac, încântat de propunere

Codin Maticiuc a demarat însă deja discuțiile pentru rolul interlopului Nuțu în tinerețe, cu prietenul său, Mihai Bendeac. ”Am vorbit, principial, așa i-am zis: <Băi, te văd un Nuțu tânăr>. Și mi-a spus că i-ar plăcea, i se pare challenging (n.r. povocator) un asemenea personaj. În principiu, Bendeac a acceptat”, a declarat Codin Maticiuc, pentru Fanatik.ro. Mihai Bendeac este și el încântat de propunere. ”Dacă șase luni studiez, iau 30 de kilograme în greutate și nu fac nimic altceva, da, în final aș putea fi pregătit. Om trăi și-om vedea!”, a spus Mihai Bendeac, pentru aceeași sursă. Codin Maticiuc a lucrat la această carte timp de cinci ani, însoțindu-l pe Nuțu peste tot, de la nunți și petreceri până la sala de judecată și închisoare. Nuțu Cămătaru a făcut în carte câteva dezvăluiri de senzație care au în prim plan nume grele din viața publică românească, precum Marian Vanghelie, Liviu Gragnea sau Adrian Năstase.

Citește și:

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri la lansarea cărții lui Codin Maticiuc. «L-am ajutat pe Vanghelie să fie primar»

 
 
Loading...