Ilie Năstase a fost arestat de două ori în aceeași zi din cauza faptului că a fost prins la volan după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. Codin Maticiuc a sărit în apărarea lui, explicând pe rețelele de socializare faptul că ar trebui să fim mai atenți cu el și să nu-l judecăm pentru greșelile involuntar făcute, dat fiind faptul că ne mândrim cu un asemenea om în țara noastră.


Ilie Năstase a avut parte de o zi grea vineri, 25 mai, zi în care și-a pierdut și sora care a decedat la vârsta de 73 de ani. Fostul tenismen a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat faptul că familia lui este îndurerată și ruga presa să le ofere intimitate în aceste momente dificile.

ilie-nastase_1.jpg

Ilie Năstase

Codin Maticiuc a reacționat imediat când a văzut că i s-a făcut o nedreptate fostului tenismen și a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

"Da, știu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poți face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu știu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din țara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu’ Trump ceva la ureche și in drumul spre casa sa oprească și pe la Macron sa-i lase o atenție apăi nu știu. Poate ne purtăm un pic mai atent cu el? Zic și eu. I s-a spus Nasty toată viața, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren și bad boy in real life. Așa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt și dezavantaje, dar e tot ce avem", a scris Codin Maticiuc.

 

 
 
Loading...