După aproape 6 luni de când nu au mai urcat pe o scenă, artiștii români au început repetițiile și planurile pentru concertele verii 2020. Primele spectacole au loc chiar în acest weekend. În perioada 19-21 iunie, Antonia, Inna, Irina Rimes și Carla’s Dreams vor face show la Romexpo, în cadrul celui mai mare concert drive-in din România. Și alți artiști își organizează în perioada următoare spectacole în țară. Condițiile rămân în continuare stricte.


Cel mai mare concert drive-in din țară, la Romexpo

Pe 19, 20 și 21 iunie, în parcarea principală de la Romexpo va avea loc „The Concert drive-in”, un eveniment ce va reuni pe aceeași scenă artiști de renume care au dus dorul muzicii și publicului în toată această perioadă de izolare și restricții. Vineri, în prima zi, îi veți putea vedea și auzi pe Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams și Roxen. Sâmbătă urcă pe scenă Inna, Irina Rimes și The Motans, iar duminică: Azteca&Ian, Killa Fonic, Nane și Oscar. În locul aglomerației de fani care dansau în picioare, în fața scenei de această dată va fi o parcare plină de mașini. Practic, publicul urmărește spectacolul și se distrează la distanță unii de alții, în siguranța mașinilor personale. Muzica va putea fi ascultată și prin intermediul sistemului audio din mașină, pe o frecvență comunicată la fața locului. Aplauzele vor fi înlocuite, de data aceasta, de sunetul claxoanelor. Concertele vor fi live, pe scenă, însă organizatorii asigură o vizibilitate cât mai bună prin intermediul ecranelor video. Prețul este de 99 sau de 149 de lei de mașină pe zi, iar biletele sunt deja sold out. În fiecare autoturism trebuie să fie persoane din aceeași familie, maximum 4 la număr.

Trupa Amadeus deschide „Noaptea Sânzienelor”

Tot din confortul propriei mașini poți participa la „Noaptea Sânzienelor”, eveniment organizat pe 24 iunie, începând cu ora 19.30, la Event Park din Snagov. Invitate speciale în deschiderea serii vor fi fetele de la Amadeus. După concertul lor, programul continuă cu difuzarea filmului „Doctor Sleep”, o adaptare după romanul scris de Stephen King. Spațiul generos de peste 6 hectare asigură toate condițiile de protecție și de distanțare, asigură organizatorii. Biletele costă 68 de lei de autovehicul.

Festival de folk în aer liber

Un festival de folk are loc în perioada 19-20 iunie la Brezoi, Vâlcea.  Vor fi două zile și două nopți sub cerul verii cu Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre și mulți alții. Summer Camp Brezoi dispune de 6.000 mp destinați concertelor în aer liber, cu zonă de camping pentru corturi și rulote, zonă de plajă și teren de sport.

Zucchero cântă la Arenele Romane

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 28 iunie, anunță infomusic.ro. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „D.O.C.”. Biletele au prețuri cuprinse între 90 și 210 lei și nu vor putea fi vândute prea multe. În contextul restricțiilor impuse de autorități în pandemie, la evenimentele în aer liber pot participa maximum 500 de persoane, păstrându-se distanța socială.

 
 
Loading...