Lui Gabriel Cotabiţă (59 de ani) i s-a dus faima de mare cuceritor încă din liceu! Anii au trecut şi chiar dacă a ajuns la o vârstă la care unii bărbaţii se gândesc la pensie, artistul a ramas acelaşi Don Juan. În urmă cu mai bine de un deceniu, solistul îi mărturisea detalii despre viaţa lui amoroasă Iulianei Marciuc căreia îi răspunea unui set de întrebări fulger la o emisiune tv.


Gabriel Cotabiță a avut lipici la femei de când se ştie. Artistul a povestit la o emisiune din 2001, difuzată în reluare, marţi seară (30 iunie) la TVR 2, că deşi s-a separat de mama fiicelor, are o relaţie foarte strânsă cu fetele lui. Iuliana Marciuc, pe atunci moderatoarea show-ului tv ”Muzica e viața mea” la TVR 2, i-a testat afirmaţiile şi s-a convins că artistul era la curent cu tezele fetelor, semn că le vizita foarte des şi era informat despre situaţia lor şcolară. Solistul explica că pensia alimentară nu a fost niciodată o corvoadă pentru el şi nici măcar nu o privea ca pe un ajutor financiar, ci dimpotrivă ca pe un lucru firesc. Aristul şi-a deschis sufletul şi atunci când a fost pus faţă în faţă cu fanii lui a mărturisit că a avut momente când a vrut să abandoneze cariera muzicală.

cotabita_fani.jpg

gabriel cotabita fan club ajutor fani cariera
Cotabiţă a mărturisit că fanii i-au fost alături în momentele grele
foto: captură TVR 2
 

”Viața asta îți dă momente pline de glorie, în care, dacă nu știi să-ți tratez aproapele, rămâi singur. Fanii au fost cei care m-au susținut în momentele dificile, dacă nu ar fi existat dragostea lor, demult m-ar fi lăsat. Au contat foarte mult pentru mine, mai ales în momentele grele. Poate că mă apucam de altdceva acum. Făceam tapiserie”, spunea Cotabiță în 2001 la emisiunea Iulianei Marciuc.

cotabita.jpg

gabriel cotabita 1987 30 de ani
Aşa arăta Gabriel Cotabiţă la 30 de ani
foto: captură TVR 2

Cântăreţul, care în urmă cu doar câteva săptămâni şi-a revenit miraculos după stopul cardio-respirator pe care la suferit la 8 mai, la sala de fitness a unui hotel din Capitală, a mărturisit că deşi a bifat mai muşte idile şi a fost un cuceritor, a suferit din dragoste. "Din nefericire, am făcut foarte multă lume să sufere. Am fost părăsit pentru un alt bărbat, dar şi eu am părăsit de nenumărate ori. Poate dacă eram femeie îmi era mai greu să-mi fac o carieră în muzică. Era foarte dificil să-ţi găseşti un drum pe atunci", a spus Gabriel Cotabiţă.

Artistul a cântat solo pentru prima dată la tv în anul 1987.   

 
 
Loading...