S-a tot vorbit despre divorţ în cuplul Connect-R-Misha, dar artistul nu pare să stea cu mâinile în sân şi să aştepte să i se destrame căsnicia, ci repară relaţia care s-a şubrezit. Ocupat până peste cap cu concertele, solistul este conştient că soţia sa, şi ea cântăreaţă de succes, şi-a sacrificat cariera muzicală de dragul copilului lor şi pentru asta i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă.


În orice cuplu există probleme, iar la Connect-R şi Misha s-a pus în repetate rânduri chiar problema divorţului. Cei doi au vorbit despre separare, dar deşi au fost pe punctul de a o lua pe drumuri diferite, soţii au găsit până la urmă o cale de mijloc şi au lăsat la o parte orgoliile. Connect-r şi Misha au împreună o fetiţă, pe Maia, iar de educaţia micuţei se ocupă soţia celebrului cântăreţ. Conştient că Mihaela a renunţat la muzică pentru viaţa de familie, artistul i-a transmis joi un mesaj emoţionant.

"Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală. Eu zic că devine femeie atunci când naşte. Atunci când dă viaţă. Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci când reuşeşti să-ţi dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte. Mamă înseamnă să renunţi, bineînţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile în club, la tot felul de distracţii de fetiţe şi să stai seara să-ţi adormi copilul. Să-i spui poveşti, ca să aibă vise frumoase.

misha-maya.png

Misha și fiica ei, Maia
foto: arhivă

Să te poţi trezi dimineaţa, ca să-i faci pachet pentru grădiniţă, să stai să-şi îngrijeşti îngeraşul atunci când e răcit sau are otită. Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău, doar pentru liniştea copilului tău. Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine. Nu e mamă cea care dă viaţă unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţa pentru copil. Mulţumesc, Misha pentru că eşti mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru. (...) Să nu înţelegeţi greşit. Eu nu sunt un soţ bun, ba din contră! În schimb, Mihaela e impecabilă", a notat artistul pe contul lui de Instagram, spre uimrea fanilor să[.

Connect-R a vorbit prima dată despre divorţ la finele lui 2017. Atunci artistul a recunoscut că piesa "Semne" pe care o cântă cu Andra, era de fapt povestea lui şi a Mishei, care se îndrepta cu paşi repezi spre final. Atunci, cântăreţul a redresat lucrurile, care o luaseră pe o pantă alunecoasă.

Misha a explicat şi ea că a fost la un pas de separare. În această primăvară, ea a spus că problemele în cuplu au început de când a venit pe lume Maia, tocmai pentru că ea se ocupa exclusiv de micuţă, nefiind mai deloc ajutată.

"Aş fi ipocrită să spun acum ca mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri" , declara Misha la o emisiune tv.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în toamna lui 2014.

   

loading...
Loading...