Celebrul cântăreț Ștefan Relu Mihalache (37 de ani) sau Connect-R, pe numele său de scenă, repetă experiența de anul trecut, astfel că și anul acesta își va serba ziua de naștere tot pe scenă.


Marele spectacol care va purta numele piesei lui de succes, “Vara nu dorm”, va avea loc pe 9 iunie, la Sala Palatului. Artistul ne-a dezvăluit câteva detalii despre acest recital de proporții: “Da! Se întâmplă și anul acesta! Concertul «Eu sunt Ștefan» de anul trecut a fost un real succes, au fost 4.000 de oameni! Pentru al doilea an consecutiv îmi  fac ziua la Sala Palatului,  de data asta cu o tematică diferită. 

112.jpg

Afișul spectacolului

Show-ul se va numi  «Vara nu dorm» și pentru că se potrivește foarte mult cu ziua mea de naștere, cu 9 iunie - sunt născut în mijlocul verii -  acesta va fi conceptul. Fiind  atașat muzical de vară, ca stil nu putea să se potrivească mai bine decât stilul Reggae care va predomina show-ul. Este vorba de un show estival, voi avea invitați care au avut hituri mari pentru vară, dar nu pot dezvălui surprizele! Voi aduce de data asta și un pic de iz cubanez pentru că  îl voi avea la percuție pe finul Ciupi, dar poate și 2-3 instrumentiști din Jamaica. Va fi un show de culoare, la propriu și la figurat, de la care nu trebuie să lipsească nimeni. Concertul “Vara nu dorm” pe care Connect-R îl va susține pe data  9 iunie la Sala Palatului este organizat de Sprint Music. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 49 și 199 de lei. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: