Sunt adulţi, unii au la rândul lor copii, însă pentru părinţii lor tot “odorul mamei şi al tatei” au rămas. Connect-R, Delia, Antonia şi Monica Bârlădeanu sunt doar câteva dintre vedetele care au fost vizitate de părinţi la serviciu, pe platourile de filmare. Iată câtă emoţie în aceste întâlniri!


Unii au primit mâncare la sufertaş, alţii, dedicaţii surpriză, iar pentru unii prezenţa părinţilor la serviciu a însemnat doar un imens sprijin moral. În plus, toate aceste momente merg şi la inima telespectatorilor, aşa că sunt propice pentru audienţă. Connect-R (36 de ani), de exemplu, a avut parte de o vizită nesperată în culisele show-ului “Te cunosc de undeva!”. Tatăl său, Aurel Mihalache, şi-a dorit să vadă cum îşi pregăteşte fiul său personajele şi a venit la platouri. Domnul Mihalache a stat lângă fiul său aproape patru ore, cât acesta s-a aflat la machiaj şi s-a arătat foarte încântat de ceea ce a văzut acolo.

«Îmi doresc să fac o piesă cu tata»

“Tata este un împătimit al muzicii şi îi place să socializeze. Aşa că s-a simţit extraordinar la noi, la «Te cunosc de undeva!». A stat lângă mine, la machiaj, dar şi  la poveşti cu Jean de la Craiova, Carmen Rădulescu, Alexandra Velniciuc. I-a plăcut foarte mult acolo, cu noi. Se bucură mult că acum, datorită acestui show, mă vede cântând şi muzica pe care el o ascultă. Mi-a zis că i-au plăcut transformările mele în Tina Turner şi solistul de la The Turtles”, spune Connect-R. Solistul ne-a mărturisit că se gândeşte serios la o colaborare muzicală cu tatăl său. “Visul lui a fost să cânte. De aceea îmi doresc să înregistrăm o piesă, cât de curând”, mai spune el. În această seară, la “Te cunosc de undeva!”, emisiunea transmisă de la ora 20.00, la Antena 1, Connect-R se va transforma în Bob Marley. Iar rolul a fost unul pe placul artistului. 

Antonia, hrănită de mămica ei la filmări

 

Anul trecut, când Antonia (29 de ani) filma la Antena 1 pentru “The Four”, solista a fost vizitată la serviciu de frumoasa ei mamă, Denise Iacobescu. Şi să nu credeţi că femeia a mers cu mâna goală la fiica ei. I-a dus pacheţel, fructe uscate şi chiar a avut grijă să o ajute să mănânce, în pauză, în timp ce stăteau de vorbă. Antonia are un mare sprijin în mama ei, care se ocupă de cei doi băieţei pe care îi are cu Alex Velea.

Delia şi Mihai Bendeac, răsfăţaţi de doamnele Gina şi Emilia

 

Colegi de juriu la “iUmor” (Antena 1), Delia şi Bendeac au oferit momente delicioase pentru telespectatori, atunci când femeile care le-au dat viaţă s-au înfiinţat în platou. Doamna Emilia, mama lui Mihai, a stat în public la numeroase ediţii. Şi mama Deliei, solista de muzică populară Gina Matache, a fost alături de fiica ei, la “iUmor”, când aceasta şi-a serbat ziua de naştere. Momentul emoţionant a avut loc anul trecut, în 2017.

Monica Bârlădeanu, cu mami în finala de la «Fermă»

 

Anul acesta, în mai, înainte de finala de la “Ferma vedetelor”, Monica Bârlădeanu (39 de ani) ne-a arătat, pe Instagram, o fotografie de culise, din timpul filmărilor, în care apare alături de mama ei, Minodora Tătăruşanu.  “În pauzele dintre două probe din finala «Fermei vedetelor», mama tot mamă rămâne: îşi verifică copilul ca nu care cumva să-i fie sete, foame sau dor de ea”, a scris Monica în dreptul imaginii. 

 
 
Loading...