Prezentatoarea și actrița Corina Dănilă este o figură care preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale. Recent a reînceput să apară la televizor în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe . Aprițiile sale la diverse evenimente mondene sau sociale atrag privirile celor din jur, iar Corina se bucură de complimente din partea tuturor, mai ales că a reușit să slăbească considerabil.


Corina are un look fresh și o atitudine mereu optimistă, iar în prezent se ocupă de moderarea unei emisiuni care se desfășoară la TVR. Este mama unei fiice de 13 ani, pe nume Rianna, dar nu își arată vârsta. Îmbracă rochii elegante dar simple, în același timp,și optează pentru un machiaj discret. Actrița are o siluetă demnă de invidiat chiar și de persoanele mai tinere.

22829689_1988772974713533_5103028991596100368_o.jpg

Foto
Corina Dănilă
Foto:Arhivă personală

Admiratorii au felicitat-o, pe pagina personală de Facebook, pentru felul în care arată și i-au cerut sfaturi privind o modalitate sănătoasă de a slăbi. " Corina, ești foarte frumoasă", " Frumoasă, întinerești pe zi ce trece", "Frumușică tare mai ești, Corinuță dragă", sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere pe care le-a primit Corina de la urmăritorii săi. 

Loading...