Lumea muzicală este într-o continuă mişcare, iar tinerii solişti se alătură adesea celor din Generaţia de Aur, pentru a-şi uni forţele şi a lansa piese de succes. Iată însă că solista Corina Chiriac nu a dorit ca numele ei să fie folosit în versurile unei piese interpretate de Adi Sînă, nimeni altul decât solistul trupei Akcent. Click! a aflat detalii despre acest conflict.


Adi Sînă (41 de ani), de la Akcent, Andrei Vitan, Aza şi Maxim s-au reunit în studioul de înregistrări pentru a munci la o piesă în care, surpriză!, era menţionat  numele Corinei Chiriac (68 de ani). Din păcate, melodia, la care se filmase şi un videoclip, n-a mai fost lansată.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu ambele tabere: „Da, este adevărat că am făcut această piesă, şi într-adevăr, doamna Corina Chiriac nu a fost de acord să o lansăm. A rămas o piesă de studio, aşa cum rămân multe. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă exact, am invitat-o la studioul de înregistrări, a ascultat piesa şi nu i s-a părut o idee bună. Era un cântec frumos, pozitiv, nu-i aducea solistei prejudicii de imagine. Era vorba despre doi îndrăgostiţi din anii ’80 care atunci când se certau mergeau acasă şi ascultau piesele doamnei Chiriac, în vogă în acea perioadă. Despre asta erau versurile şi nu ştiu de ce nu a vrut să fie lansată”, ne-a spus compozitorul şi interpretul Adi Sînă.

Corina a refuzat să comenteze

Solista ne-a spus doar atât: „Nu ştiu despre ce vorbiţi, nu comentez”.

14_bula.jpg

Adi Sînă, alături de solistul Andrei Vitan

De-a lungul timpului au mai fost şi alte exemple de astfel de cântece. De exemplu, în 2016, Ruby şi Nosfe au cântat “Condimente”, în care se aminteşte de cuplul de artişti Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Cei doi compozitori ai melodiei cu bucluc, a cărei lansare trebuia să aibă loc în luna mai, şi-au continuat însă carierele, după acest episod trist. Adi Sînă a semnat şi alte colaborări, iar Andrei Vitan, ex-”Vocea României”,  a lansat de curând piesa“Temperatura”.

 
 
Loading...