La un an şi opt luni de la moartea fulgerătoare a cântăreţei Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 1, privind succesiunea averii acesteia. Cornel Galeş trebuie să le achite băieţilor artistei o cotă parte din vila în care a stat cu aceasta, dar şi din drepturile de autor ale cântecelor ei.


Cornel Galeş este bun de plată! Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au hotărât cum se împarte moştenirea Ilenei Ciuculete, care s-a stins din viaţă la 64 de ani, pe 14 martie 2017. Băieţii din prima căsătorie ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor şi au cerut în instanţă ceea ce li se cuvine. Ei au aflat că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit acesta cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital. Mugurel şi Cristian au aflat că Galeş a vândut casa cu mai mult de cât le-a spus, adică 182.000 de euro şi nu 91.000 de euro, şi au acuzat chiar că mama lor, bolnavă fiind, a fost forţată de bărbat să semneze pentru vânzarea vilei. Acum, Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete. În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvine, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor.

mugurel.jpg

Cristian și Mugurel Sfetcu și-au găsit dreptatea la tribunal

Instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila. ”Instanţa nu a reţinut aceste bunuri. A respins ca neîntemeiat. S-a împărţit jumătatea de casă de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cât a fost vândută casa. O pătrime din jumătatea de vilă i-a revenit lui Galeş, iar trei pătrimi le-au revenit copiilor”, ne-a explicat avocatul Teodor Popa, cel care i-a apărat pe băieţii artistei. Decizia nu este una definitivă, Cornel Galeş putând face apel în termen de 30 de zile. Contactat de Click!, Cornel Galeş a refuzat să facă vreun comentariu.

Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani de ciroză

Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, în urmă cu un an și opt luni, mai precis pe 14 martie 2017. Cântăreața de muzică populară  se afla în spital după ce, conform spuselor soțului ei, Cornel Galeș, fusese diagnosticată cu hepatita C, cancer osos și ciroză galopantă. Ea a fost îngropată la Cimitirul Străulești de lângă București. După pomana de 3 luni, a început scandalul pe averea cântăreței de muzică populară. 

S-a sărutat cu șefa Vivi

2-3-bd-5-2col.jpg

Galeș, surprins în tandreţuri cu Viviana

La numai câteva luni de la decesul artistei, văduvul a înlocuit-o pe zânica lui cu o altă femeie. Galeș a fost surprins, în urmă cu un an, de fotoreporterii Click!, în timp ce se săruta cu şefa lui, Vivi, chiar în faţa casei acesteia. Ei au bifat şi câteva vacanţe împreună, postându-şi poze din aceste concedii, pe conturile sociale. Deși s-a zvonit că s-ar fi însurat cu aceasta, văduvul a dezmințit informația. 

Loading...