Cornel Galeș, care s-a stins din viață pe 1 decembrie 2019, în Spania, în urma unui teribil accident de mașină, a ajuns să fie înmormântat de străini și nu de rudele se sânge, fiică sau frate, cu care s-a certat în timpul vieții. În schimb, fata vitregă, Sasha Măntoiu, îl plânge pe Facebook și are numai cuvinte frumoase la adresa lui.


Încurcate sunt căile vieții! Cât timp a trăit, Cornel Galeș nu a reușit să stabilească o relație bună cu propria lui fiică, din primul mariaj, cel cu Nela Pintoiu, însă a avut o relație excelentă cu Sasha, fata fostei lui iubite din ultimii doi ani, Viviana. Tânăra a scris un mesaj emoționant pe Facebook, la câteva zile de la moartea soțului cântăreței Ileana Ciuculete. ”Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine.
Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”, a scris Sasha Măntoiu, fiica Vivianei Măntoiu, femeia cu care Galeș s-a iubit după moartea artistei Ileana Ciuculete, care ne-a părăsit pe data de 14 martie 2017.

12-13-vedete-6.jpg

Claudia, fiica lui Cornel, lucrează ca stewardesă

Cornel Galeș nu a păstrat legătura cu fiica biologică

În schimb, Claudia, fata biologică a lui Cornel Galeș, nu a făcut nici o postare și, din câte se știe, nu a avut nici o relație, de nici un fel, cu tatăl ei. Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, mama ei, Nela Pintoiu, ne-a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala Superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

Citește și:

Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Fosta iubită a plătit 3.700 de euro ca să aducă în țară trupul neînsuflețit

Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă două procese și familia încurcată

 

 
 
Loading...