Banii sunt ochiul dracului! Din păcate, o altă prietenie frumoasă din show-biz, cu o vechime de 15 ani, s-a dus pe ”Apa Sâmbetei”. CRBL i-a dat o lecţie usturătoare lui Oase, alături de care anul trecut a câştigat concursul ”Asia Express” (Antena 1), imaginile din videoclip şi versurile melodiei fiind de-a dreptul şocante. Pozele cu ei, din marea aventură, sunt aruncate la groapa de gunoi şi arse.


Au câştigat cu greu, în 2019,  marele premiu de 30.000 de euro, de la ”Asia Express”, însă iată că la nici un an distanţă ei s-au transformat brusc din prieteni la cataramă în duşmani pe viaţă. Motivul ar fi oferta venită din partea producătorilor emisiunii “Asia Express”  ca ei să fie co-prezentatorii ediţiei difuzate în prezent pe micul ecran.

18-19_vedete-3.jpg

Oase, alături de ”şefa” lui, Gina Pistol

Cum în joc era vorba despre o sumă mult prea mică pentru chinul pe care aveau să-l tragă în Asia, ei au decis, de comun acord, să nu semneze actele. Între timp, Ionuţ Dongo (Oase) s-a răzgândit şi a dat cu subsemnatul, decizie care l-a înfuriat rău pe CRBL, Eduard Mihail Andreianu (41 de ani), pe numele său din buletin. 

18-19_vedete-5.jpg

S-a uitat pentru ultima oară la pozele cu Oase

Din această trădare avea să se nască şi piesa “Cine mi-s”, în care CRBL îşi face praf fostul prieten. “E foame de bani, bani/Şi se crede, cine mi-s/, În lupta contra cronometru/, Pentru o condiţie/, Eşti doar o panaramă/Ce se visează miss/, Că e foame de bani/”, sunt versurile care au şocat o ţară întreagă. Şi, ca răzbunarea să fie şi mai dulce, CRBL a filmat şi un videoclip, cu un scenariu pe măsură. A îngropat toate fotografiile cu Oase, dar şi obiectele care îi aminteau de colaborarea de anul trecut, apoi le-a dat  foc fără să clipească. Apare în cadru şi o piatră funerară, semn că prietenia lor a murit, şansele de împăcare fiind nule.

18-19_vedete-7.jpg

A strâns toate amintirile de la concurs

18-19_vedete-8.jpg

A turnat benzină peste piatra funerară pe care e trecută perioada prieteniei lor

Scandalul i-a şocat pe fani, cu atât mai mult cu cât, la revenirea de la filmările reality-show-ului, legătura  lor sufletească părea indestructibilă:  “Nu aveam nici o şansă să ne întoarcem certaţi din India. Au trecut atâţia ani de când ne ştim şi nu ne-am certat. Suntem prieteni cam de 15 ani, de foarte mult timp. A fost fan Simplu, a fost fan CRBL, breakdance-ul ne-a unit. După care, vinovaţi pentru tot fenomenul Kendama România suntem tot noi doi. Este cel mai bun prieten al meu şi prietenii se numără pe degetele de la o mână. El este degetul mijlociu”, ne spunea atunci CRBL.

18-19_vedete-6.jpg

A aruncat totul într-o groapă şi a dat foc

La scurt timp după ce a câştigat cel de-al doilea sezon al show-ului “Asia Express”, Oase şi-a deschis un bar în centrul Capitalei, îndeplinându-şi astfel un vis mai vechi: “Am fost întrebat de la ce vine Kuma, numele localului. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după numele pisicii mele. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a menţionat el, cu umor. 

”Te-am desenat frumos
Te-am animat cu cap
O ţară-ntreagă a văzut
Din praf de cartier
De mână te-am luat
Şi la nevoie, ai văzut
În spate te-am cărat
Nu te-ai putut abţine
Ca Iuda m-ai trădat
Şi m-ai vândut perfect cu bloaga
De mână m-ai muşcat
Când te-am hrănit cu suflet
Erai înfometat
Acum eşţi o vedetă
Şi trecutul l-ai uitat”

Contactat de Click! Oase, Taz sau Ionuţ Dongo, pe numele adevărat, nu a vrut să comenteze ce s-a întâmplat. În schimb, prietenii lor din lumea dansului, coregrafi şi dansatori spun că el şi CRBL nu-şi mai vorbesc şi n-ar mai fi cale de împăcare între cei doi.

 
 
Loading...