Eliberat din puşcărie, Cristian Borcea şi-a revăzut familia şi apoi s-a grăbit să îşi verifice afacerile, în special hotelul din Olimp lăsat în grija primei lui neveste, Mihaela. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, afaceristul a decis să se relaxeze alături de actuala soţie, Valentina Pelinel: ea la sală, el la detoxifiere.


A fost doar pe fugă de când a părăsit Penitenciarul Rahova, pe 6 noiembrie 2019. Cristi Borcea (49 de ani) a făcut slalom între familie şi afacerile pe care le are.

Cum a ajuns acasă, afaceristul şi-a îmbrăţişat familia şi a răspuns la sutele de apeluri din partea celor care s-au bucurat să audă că este din nou în libertate. Bineînţeles că nu putea uita de afacerile pe care le-a controlat prin intermediul fostei soţii Mihaela Borcea, cât timp el a fost închis.

Aşa că a pornit într-o inspecţie asupra hotelului pe care îl deţin în staţiunea Olimp. După ce s-a asigurat că totul este în regulă, fostul şef dinamovist a decis că ar trebui să aibă grijă şi de el, aşa că a procedat ca la prima eliberare din primăvară, când a plecat la o clinică de detoxifiere în afara graniţelor ţării.

cccc12-13-central-borcea-pelinel-gemene.jpg

Cristi Borcea după eliberare, alături de soție, de gemene și de fiul lor, Milan (3 ani)

Se pare că, în următoarea perioadă, soţii Valentina Pelinel (38 de ani) şi Cristi Borcea îşi doresc să se relaxeze şi să se bucure de viaţă. Frumoasa mămică se delectează în continuare cu sportul pentru a-şi menţine silueta impecabilă, în timp ce soţul ei se pare că a „fugit” puţin în Ungaria. Acolo, el vrea să-şi rezolve anumite probleme de sănătate şi să urmeze o cură de detoxifiere. Din cauza condiţiilor vitrege din detenţie, Borcea nu a putut să aibă grijă de el, adică să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să se bucure de anumite tratamente estetice. În prezent are însă tot timpul din lume să se bucure de astfel de alternative.

Deocamdată soţii Borcea se pregătesc de botezul gemenelor Maria Indira şi Maria Rania (8 luni şi jumătate).

 

 
 
Loading...