Andreea Mantea, ieșire cu Cristi Mitrea și fiul lor în Turcia! Micuțul e extrem de fericit, având în vedere că tăticul lui a venit să îl viziteze în Istanbul și, mai mult decât atât, el și părinții lui au ieșit la un restaurant celebru. Iată imaginea frumoasă de familie!


Deși s-au despărțit, Andreea Mantea și luptătorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micuțul pe care îl au împreună să nu simtă nicio secundă divergențele care au avut loc între ei. Fostul cuplu se înțelege foarte bine în prezent și cei doi foști iubiți petrec mult timp unul în prezența celuilalt, pentru ca David să se poată bucura de prezența ambilor părinți.

cristi-mitrea-baietel.jpg

Cristi Mitrea, reunit cu băiețelul lui
Foto Instagram

Andreea Mantea, la restaurant cu Cristi Mitrea și cu fiul lor

Cei doi au fost surprinși din nou împreună la restaurant, alături de băiețelul lor, motiv de fericire pentru fanii celor doi care au tot sperat de-a lungul timpului la o împăcare. Prezentatoarea TV și Cristi Mitrea au ieșit la un restaurant din Instanbul cu David, care e tot numai un zâmbet atunci când îl are și pe tăticul lui aproape. Andreea și băiețelul ei s-au mutat în Turcia de câteva luni pentru ca moderatoarea TV să poată filma pentru noul ei proiect, show-ul „Puterea dragostei”, iar acest lucru i-a cam dat bătăi de cap micuțului, care a fost nevoit să meargă la o nouă grădiniță și să țină legătura cu tatăl lui doar prin intermediul rețelelor de socializare.

cristi-mitrea-david-salt-bae.jpg

David, extrem de entuziasmat să facă poză cu Salt Bae
Foto Instagram

Iată însă că Mitrea nu a mai putut sta departe de băiețel și le-a făcut o vizită lui și fostei lui partenere de viață în Instanbul, după ce Andreea Mantea a tot făcut naveta între România și Turcia. Mantea și Cristi se înțeleg bine în ciuda despărțirii și acest lucru se poate vedea și în mediul online, unde își trimit comentarii la imagini și glumesc. Totuși, deși aceștia vorbesc ca și când ar fi din nou împreună, Andreea Mantea a dezvăluit recent că altcineva i-a furat inima și că se află într-o relație.
Familia pare totuși una extrem de fericită, iar Andreea și Cristi Mitrea l-au dus pe David la un restaurant faimos din Istanbul, unde lucrează cel care a cucerit internetul în urmă cu ceva vreme, denumit „Salt Bae”, Nusr Et, datorită modului amuzant în care asezonează friptura. Cristi și băiețelul au făcut și poză cu acesta, iar micuțul pare în culmea fericirii atunci când petrece timp de calitate alături de ambii părinți.

 
 
Loading...