Nu i se adresează cu "dumneavoastră" și nici ”tată” nu îi spune. Cristian Boureanu și tatăl iubitei lui par mai degrabă frați, nicidecum viitor ginere și socru. Laurențiu Dincă a împlinit zilele trecute 51 de ani și s-a serbat cu fast, în Capitală.


Anul acesta se împlinesc cinci ani de când Laura Dincă și Cristian Boureanu formează un cuplu. Nu sunt căsătoriți, dar fostul politician este văzut deja ca un ginere de părinții iubitei, mai tânără decât el cu 24 de ani. Ba, mai mult, acesta se înțelege de minune cu socrul, dat fiind că sunt de vârste apropiate.

parintii laurei dinca.jpg

parintii laurei dinca cu tort aniversar
Părinții Laurei Dincă au petrecut în casa viitorului ginere
foto: arhivă personală

Mama Laurei este de aceeași vârstă cu viitorul ginere, are 47 de ani, iar zilele trecute, tatăl tinerei a împlinit 51 de ani. În cinstea aniversatului, Laura și Cristi au organizat o petrecere, în casa lor luxoasă, din București, cu baloane, preparate gustoase, tort și șampanie. Soții Dincă au ciocnit pahare de șampanie,  iar în filmulețul de pe Instagram, postat de Laura, "socrul" și "ginerele" par mai degrabă frați sau prieteni buni.

Cristian Boureanu a mai fost căsătorit de două ori, cu Irina Boureanu, cu care are o fiică, dar și cu fotomodelul Valentina Pelinel.

boureanu_si_laura_.png

laura dinca si cristian boureanu imbratisati
Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt împreună de cinci ani
foto: arhivă personală
 
 
Loading...