Cristina Cioran a avut parte de câteva zile "de foc". Aceasta a născut duminică, 18 iulie, la doar 29 de săptămâni și a trecut prin spaima vieții ei în clipele în care s-a temut pentru sănătatea fiicei sale. Din fericire, micuța este bine acum, iar mămica a fost deja externată. Nu și copila, căci aceasta trebuie să mai stea sub supraveghere medicală.


Cristina Cioran a părăsit spitalul la trei zile de când a născut. Din păcate, nu a putut-o lua și pe Ema, fetița sa, care trebuie să mai petreacă ceva timp la incubator.

Fetița Cristinei Cioran a ajuns la două kilograme

“Cristina s-a externat singură. Fetița o să mai stea încă două săptămâni în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme”, a declarat Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran, pentru playtech.ro

Citește și: Cristina Cioran, adevărul despre nașterea prematură: «Am făcut toxiinfecție». Fetița e la incubator și nu mănâncă singură

„O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine’, a mai spus proaspătul tătic.

Iubitul Cristinei Cioran are și un băiețel de cinci ani

cristina-cioran-iubit.png

Cristina Cioran, alături de iubitul ei, Alex
foto: Instagram

Pe Instagram, Cristina Cioran a împărtășit un video adorabil cu un băiețel care o așteaptă acasă cu trandafiri roșii, cel mai probabil fiul de cinci ani al iubitului ei.

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de 5 anișori deja. Știu ce mă așteaptă”, a mai povestit Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei, pentru sursa menționată anterior. 

Cristina Cioran a născut la șapte luni

Cristina Cioran nu a mai apucat să ducă sarcina la termen și a născut cu două luni mai devreme. De pe patul de spital, vedeta a făcut o postare pe InstaStory, în lacrimi implorând toți cunoscuții să se roage pentru fetița ei, născută prematur. “Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus prospăta mămică, îngrijorată, pe Instagram.

La două ore însă după mesajul disperat postat, Cristina a revenit cu vești mai bune, starea ei și a bebelușului îmbunătățindu-se simțitor: ”Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul ani din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”.

 
 
Loading...