Asta da veste! Cristina Rus, retrasă din lumina reflectoarelor după ce s-a măritat cu milionarul Dragoș Bîlteanu, este însărcinată cu al treilea copil. Și asta nu e tot. Solista a ascuns atât de bine sarcina, încât știrea a ieșit la lumină în ceasul al douăsprezecelea: Cristina va naște peste doar două luni.


Fosta solistă din trupa Blondy, acum în vârstă de 37 de ani, a fost dată de gol de niște prietene, care au pus pe rețelele sociale poze de la un eveniment, unde a fost și Cristina cu burtica de șapte luni. Informația a fost publicată de revista "Viva" și tot acolo Cristina a făcut mai multe declarații despre viitorul copil, care va fi o fetiță. „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat Cristina Rus pentru sursa citată. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Cristina Rus gravidă pe Litoral, iar atunci solista a ales să își ascundă burtica sub o rochie largă, lungă.

  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
  • cristina rus
    În aceste poze, surprinse în luna iulie de Click!, Cristina Rus era deja gravidă în patru luni
    foto: Mihai Ionescu
  • foto: Mihai Ionescu
1/6
Cristina Rus (38 de ani), solista care în urmă cu 19 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de euro o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră.

Cristina Rus mai are doi copii

În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. La vremea aceea, solista ne-a explicat de ce a ales acest nume pentru copila ei. "Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult".
Citește și:
Loading...