Din 1 octombrie, de la ora 20.30, la Pro TV va debuta primul sezon al emisiunii „Fort Boyard”. Se ştia că Mihaela Rădulescu va participa în show-ul de aventură, filmat în Franţa, însă nu şi echipa din care va face parte.


Reality-show-ul filmat în legendarul fort din Oceanul Atlantic şi prezentat de Paul Ipate și Octavian Strunilă este tot mai aproape de premiera din 1 octombrie, de la Pro TV. Una dintre echipele formate pentru acest show o include şi pe Mihaela Rădulescu (48 de ani), care va concura alături de fosta gimnastă Sandra Izbașa, solista Corina Bud, Adrian Nartea („La Bloc”) și Vlad Logigan („Ai noştri”). Mihaela, care este pasionată de sporturi de toate felurile, a demonstrat în nenumărate rânduri că are adrenalina în sânge: „E genul de spectacol în care totul se întâmplă pe bune! Nimic nu e contrafăcut sau ușor. E despre cât poate lupta creierul cu limitele pe care credeai că le ai. E emoție dată la maxim, e adrenalină și suspans, e cel mai tare show pe care l-am urmărit de când eram copil și în care am incredibila ocazie să particip la PRO TV!”, a povestit jurata de la “Românii au talent”.

mihaela_radulescu_sandra_izbasa_corina_bud_adrian_nartea_si_vlad_logigan.jpg

Mihaela Radulescu, Fort Boyard, Franta, show aventura, concurs, Sandra Izbasa, Octavian Strunila, Paul Ipate, reality-show
Mihaela Rădulescu face echipă cu Sandra Izbașa, Corina Bud, Adrian Nartea și Vlad Logigan (dreapta)
foto: PRO TV

„Eu mă angrenez doar în proiecte care sunt pentru sufletul meu, pe care le simt până la ultima celulă. Am acceptat provocarea pentru că mereu caut lucruri care  mă împing să îmi depășesc limitele, iar Fort Boyard a venit într-o perioadă în care eu mă antrenez foarte mult, fac cățărări și practic mai multe sporturi. A fost o ocazie foarte bună de a vedea cât am evoluat, atât fizic, cât și emoțional!”, a mai povestit şi Corina Bud despre experienţa ei.  

Loading...