Miercuri seară, soliștii Ale Blake și Nosfe și-au invitat cei mai buni prieteni la lansarea celui mai nou videoclip al lor, „Turist”. Printre oaspeți am remarcat-o și pe Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, care nu și-a făcut apariția neînsoțită.


Seara de 5 octombrie a fost una specială pentru Ale Blake şi Nosfe care şi-au lansat într-un club din Dorobanţi noul videoclip “Turist” în compania celor mai buni prieteni. Cei doi au fost susținuți de partenerii lor de viaţă. 
La acelaşi eveniment, au mai participat Diana Bart, de la Prima TV, Marian Vasilescu, fost concurent de la „Românii au Talent” și „Vocea României” dar și Carmen Simionescu, alături de regizorul Bogdan Daragiu și alți prieteni comuni. 
Despre Carmen Simionescu și Bogdan Daragiu s-a tot zvonit că ar fi împreună, că ar formă un cuplu şi că îşi fac vacanţele în aceleaşi locuri exotice dar că nu publică niciodată fotografii cu ei doi, ci doar din aceleaşi locuri. 

carmen_si_robert_au_asistat_la_lanasare_si_cooncert.jpg

Carmen și Robert au venit împreună la lansare
Foto: Click!

De data aceasta, ei au apărut și au plecat împreună de la acelaşi eveniment monden şi chiar s-au pozat la acelaşi panou împreună cu prietenii dar şi cu Ale Blake. Carmen Simionescu nu a dorit, însă, să comenteze zvonurile. “Avem aceeaşi gaşcă de prieteni foarte buni, ieşim împreună foarte des dar nu avem o relaţie aşa cum s-a mai scris. Am fost de-a lungul timpului cuplată cu foarte mulţi prieteni, am doar 18 ani şi am toată viaţă înainte că să pot să am o relatie”, a povestit Carmen pentru Click. Tânăra pregăteşte noi surprize muzicale pentru fanii ei, fără. însă, a neglija școala.

 
 
Loading...