Cristian Boureanu ține capul de afiș încă o dată. Acum nu este vorba despre Valentina Pelinel, fosta lui soție, sau despre Laura Dincă, iubita lui de doar 19 ani, ci despre fiica sa, Ioana (15 ani), cu care a intrat în conflict în plină stradă.


Luni, 12 septembrie, fostul politician a ajuns la Secția 2 de Poliție din București împreună cu fata lui. Minora l-a acuzat că a lovit-o și că a tras-o de păr. Furios că Ioana please de una singură din Constanța, acolo unde se aflau și el împreună cu Laura Dincă, bărbatul ar fi reacționat violent. Poliția a mers la fața locului, în nordul Capitalei, iar Boureanu a ajuns la secție, acolo unde a venit și Irina, fosta lui soție și mama Ioanei.

Familia Boureanu s-a destrămat în 2004, după doar patru ani de la nuntă, după ce Irina și-a înșelat soțul chiar cu Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor din guvernele Boc și Tăriceanu. Culmea este că Vlădeascu era nașul de cununie al celor doi. În decembrie 2011, Cristian aflase că Irina și Vlădescu își reluaseră legătura. Aceștia au mers și în vacanțe în care au luat-o și pe Ioana.

Soțul încorenorat i-a pus câteva condiții dure Irinei la divorț. Mai precis, i-a cerut să fie de acord ca fetiţa lor să-i rămână lui în grijă, iar infidelitatea acesteia a devenit de bun augur pentru Boureanu, care a câștigat-o în instanță pe Ioana.

 

La acea vreme, Click! a dezvăluit cum au decurs tratativele dintre cei doi foști soți. “Cristi i-a spus soţiei că e o chestiune mai degrabă de orgoliu. După ce l-a rănit, măcar fetiţa să rămână în acte la el. Irina a fost de acord, numai că, după ce Cristi a primit custodia, a pus piciorul în prag. I-a spus soţiei că dacă vrea să-şi mai vadă vreodată fiica, trebuie să renunţe definitiv la amantul ei, Sebastian Vlădescu. Din câte ştiu, Irina a fost de acord fără să clipească", a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.

O vreme, Irina Boureanu s-a conformat: a încheiat relaţia cu Vlădescu. Fostul ministru a plătit şi el “scump” aventura: i-a făcut “cadou” lui Boureanu acţiunile sale la firma pe care o aveau împreună. Timpul a trecut, iar lucrurile s-au liniştit. Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu au reluat încet, încet legătura.

Iubita tinerică sare la gâtul fiicei

laura_ioana.jpg

laura ioana
Laura și Ioana pozau zâmbitoare la începutul lui septembrie
Foto: Facebook

 

Laura Dincă a devenit un fel de purtător de cuvânt al fostului politician. La scurt timp după ce incidental de luni a ajuns în presă, aceasta s-a grăbit să dea declarații cu privire la cele întâmplate. În timp ce Boureanu dădea cu subsemnatul la poliție, Laura a aruncat cu săgeți către Ioana, cea cu care la începutul lunii poza fericită în America.

„Ioana şi-a schimbat radical comportamentul în ultimul timp când se supăra cu taică-su îl şantaja şi pleaca la maică-sa, Irina. Ea are un anturaj foarte dubios de prieteni. Se întâlneşte cu prieteni care fumează, consumă alcool, îşi pierd nopţile prin Centrul Vechi iar alţii se şi droghează. Nu este pentru prima dată când Ioana fuge de acasă, situaţii de genul ăsta au tot avut loc în ultimul timp. Ioana nu mai ascultă de taică-su. Se îmbracă foarte provocator, cu sânii pe afară, se machiază vulgar. De câteva zile, Cristi a hotărât să se mute în Constanţa pentru că apartamentul din Bucureşti este în renovare şi a luat-o pe Ioana să stea acolo pentru că a considerat că dacă şi-ar lăsa fiica prin Bucureşti ar ajunge într-un anturaj nepotrivit până o să înceapă liceul. Au ajuns la Constanţa, erau puţin certaţi pentru că Ioanei nu i-a convenit situaţia şi într-o zi când se aflau la plajă Cristi a fost informat de mine că fiica lui a dispărut din cameră. A sunat-o pe telefonul ei şi a spus că deja este în Bucureşti şi că ea nu are la ce să se mai întoarcă în Constanţa. Când a auzit asemenea lucruri, Cristi a început să tremure şi s-a întors de urgenţa în Capitală. Ca să fie în siguranţă şi-a trimis şoferul să o caute şi să o aducă acasă. A băgat-o cu forţa în maşina după care a venit şi Poliţia. Mai mult, Ioana a dat o declaraţie împotriva tatălui ei în faţa poliţiştilor. Ea a spus că o o rupe în bătaie acasă”, a declarat Laura pentru Click!.

 
 
Loading...